­

Tijdens het Hemelvaartsweekend vond het fantastische fietsevenement 4Days4Energy4All plaats.

Wij vroegen de organisatie, Fons Visser en Ronald en Paula Barnas, om een terugblik:

4Days4Energy4All 2016 is alweer langer dan een maand geleden maar nog zijn wij aan het nagenieten en wéér kunnen wij zeggen dat het een groot succes was.

Ruim € 25.000,- is er ingezameld voor Stichting Energy4All!!

Een bedrag waarvan wij niet eens durfden te dromen! Dit is een enorme bonus op 4 fantastische dagen. De weergoden waren ons gunstig gestemd en mede hierdoor was het weer een prachtig evenement. De saamhorigheid in de groep was zeer goed te noemen en ook na een dag koersen in de hotels was de sfeer in de bar en/of terras erg gezellig.

De routes waren met veel zorg uitgezet en heeft ons schitterende plekjes van Nederland laten zien. De start was al geweldig door de grote opkomst van uitzwaaiende familieleden en vrienden. De sambaband Outra Ves was helemaal top en onder luid tromgeroffel vertrokken wij, via de Utrechtse heuvelrug, langs de Vecht, dwars door Amsterdam (een ervaring op zich) langs de molens van Noord-Holland, naar Heiloo.

Dag 2 ging langs bloeiende bollenvelden, over de afsluitdijk (hier werd een tijdrit gereden voor wie daar zin in had) en door het vlakke land van Friesland.

De aankomst in Leeuwarden was indrukwekkend, wij werden verwelkomd door de plaatselijke brandweer en televisie! De loeiende sirenes en de aanwezigheid van de ouders en opa en oma van kleine Zoë * ( Zoë mocht helaas maar 26 dagen oud worden, zij overleed aan een energiestofwisselingsziekte) maakten dat de aankomst voor velen emotioneel was, maar daardoor heel mooi.

Opa Jos fietste mee met 4Days, voor Zoë!

Dag 3 ging van Leeuwarden naar Hoogeveen door het prachtige Drenthe met heide en bossen. De zon was goed aanwezig, temperaturen liepen flink op maar de krachtige wind zorgde voor afkoeling.

Laatste dag terug naar huis ging over de Holterberg waar sommige van ons weer even hun kracht konden tonen, langs de route van de Giro kwamen wij weer in Arnhem aan, waar wederom veel familie en vrienden aanwezig waren, alwaar we konden napraten over 4 mooie intensieve dagen, onder het genot van hapje en drankje.

Kortom; 4days4energy4all 2016 was een groot succes en inmiddels heeft de 1e vergadering van de organisatie alweer plaatsgevonden en wordt er alweer druk gewerkt aan het uitzetten van weer mooie routes en het vinden van hotels voor 4days4Energy4All 2017.

Deze keer gaan wij richting Zeeland!

Interesse om dit evenement ook mee te maken? Meld je aan! Ga je geen spijt van krijgen!

Fons, Ronald en Paula.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Geweldig!! Stichting Energy4All wil de organisatie, alle deelnemers, familie, supporters en sponsoren, iedereen die betrokken was, ontzettend bedanken voor de tomeloze energie en steun. Dankzij jullie zijn we weer een stap dichter bij een medicijn!!!

­