­

Organiseer je een mooie actie of evenement voor Stichting Energy4All? Voor de ondersteuning, ter informatie en voor de promotie van Stichting Energy4All stellen wij promotiemateriaal beschikbaar.
Meld je actie aan via Actie Aanmelden en of vraag het aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 024 - 324 92 72


Folder
In de Energy4All folder staat o.a. informatie over energiestofwisselingsziekte, het onderzoek, Stichting Energy4All, hoe je daonateur kan worden en Forza4Energy4All. Verspreid hem bij een actie die je voor Energy4All hebt georganisseerd of onder je famile en vrienden. Je kan ze ook neerleggen in jouw winkel of vragen bij een winkel of ze daar mogen liggen.

Energy4All Informatiedag 2022 NieuweFolder

Energy4All Magazine
Jaarlijks brengt Stichting Energy4All het Energy4All Magazine uit.
Een magazine (gemaakt door vrijwilligers en kosteloos gedrukt) met daarin informatie over de stichting, energiestofwisselingsziekten, patiëntverhalen, de voortgang van het onderzoek, columns van ambassadeurs en artikelen over vele mooie acties.  Lees meer over het Energy4All Magazine.

Energy4All Informatiedag 2022 Energy4AllMagazineeditie13  Energy4All Informatiedag 2022 LacneringMagazine13 4

Posters
Drie posters zijn er met Luca & Brent, Sterre en Teun. Je kan ze bestellen in A3 formaat en ophangen waar dat mag en voor meer bekendheid kan zorgen.
De posters laten het echte verhaal zien van kinderen met een energiestofwiselingsziekte, daar zetten we ons samen zo voor in.

Energy4All PosterA4 LucaBrent  Energy4All PosterA4 Sterre   Energy4All PosterA4 Teun


De mogelijkheid ze te downloaden in PDF volgt snel.

Logo’s Stichting Energy4All

Logo Stichting Energy4All

Logo Energy4All Koala inclStichting

Download in JPG
Download in PDF


Logo Stichting Energy4All met Stop energiestofwisselingsziekten

Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten

Download in JPG
Download in PDF


Wil je het logo in EPS ontvangen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om hem aan te vragen.
We horen ook graag waar je het logo gaat plaatsen of voor gaat gebruiken. Wellicht kunnen we daarbij helpen en je actie promoten.

Energy4All kleur Oranje

De kleur Oranje staat voor energie. Juist daar zet Stichting Energy4All zich voor in.
De kleurcodes van Energy4All oranje zijn:
#f07d00
RGB: 240 | 125 | 0

Evenement materiaal

Stichting Energy4All heeft banners, vlaggen en kleding te leen om een evenement duidelijk een Energy4All uitstraling te geven.
Voor grote evenementen is het pak van onze Koala mascotte en de grote oranje Energy4All start/finish boog ook beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.


CollectebussenEnergy4All Collectebussen

Wil je een collecte organiseren voor Stichting Energy4All dan hebben wij collectebussen beschikbaar en identiteitsbewijzen voor de collectanten. We kunnen ook een QR code plakken op de collectebussen voor online sonatines. Aan het gebruik van onze collectebussen zijn wel voorwaarden verbonden. Vraag ze aan via het Energy4All kantoor.
Let op! Je mag niet zomaar collecteren, vraag hiervoor toestemming bij de gemeente.

Energy4All Koala

Onze mascotte, de Energy4All Koala, is ook verkrijgbaar als lekkere zachte knuffel (€ 10) en als sleutelhanger (uitverkocht).
Leuk om te verkopen tijdens je evenement voor Energy4All, in een kraampje op een markt of in je eigen (web)winkel.

Koala MaxMarit

Commercials

Ambassadeur Jochem van Gelder over Stichting Energy4All

 

 

Neem voor promotiemateriaal voor je actie of voor meer informatie contact op met Stichting Energy4All (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 024 - 324 92 72). Vermeld hierbij duidelijk je contactgegevens en wat voor actie je organiseert als je je actie nog niet hebt aangemeld.

­