­

Energy4AllLoterij Banner

Koop hier je lot(en)

Met een lot van de Energy4All Loterij win je eigenlijk altijd. Met je lot(en) draag je namelijk bij aan het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Dat is van levensbelang voor alle patiënten, waaronder veel kinderen, met deze ziekte waar nu nog geen medicijn voor is.

Hoe werkt het: De loten kosten € 5,- per stuk. U koopt uw lot via de website en krijgt deze direct via de mail toe gezonden. Betaling vind plaats via Ideal of creditcard. Na de trekking op 9 december 2023 krijgen alle prijswinnaars persoonlijk bericht en worden de prijs winaars bekend gemaakt hier op de website.

Koop hier je lot(en)

Meer over de
Energy4All Loterij

Uitleg over hoe je meespeelt, hoe je je
lot ontvangt, informatie over o.a. de trekkingsdatum en ook de spelregels.

Over de Loterij

DE TREKKING IS OP

zaterdag
9 DECEMBER
2023
12:00 uur

Onder toeziend oog van 
notaris Klaas-Albert Veerbeek.

mooie prijzen te winnen!

Prijzenpot

Met jouw lot(en) kan je mooie prijzen winnen. De prijzen in onze prijzenpot zijn allemaal belangeloos ter beschikking gesteld.

Win een dagje golfen of genieten van de Zaanse Schans of ontvang een mooie prijs zoals een Nespresso machine, fietsen met Tacx, stoofpan of picknicktafel.

Bekijk hier de te winnen prijzen

Heeft u ook een mooie prijs voor ons? Laat het ons weten, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tacx boost bundle turbotrainer2 Energy4AllLoterij
Zaanse Schans Card Museum Energy4AllLoterij
pick nick tafel 1


Heb je nog vragen over de Energy4All Loterij, neem dan contact op via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 024 - 324 92 72

­