­


Energy4AllMagazine14 Cover
Het 14e Energy4All Magazine

Op zaterdag 1 april wordt de 14e editie van het Energy4All Magazine gelanceerd. Ons covermodel Jinte zal samen met hoofdredacteur Paulien het eerste exemplaar overhandigen aan professor Jan Smeitink.

Het Energy4All Magazine is een jaarlijkse uitgave van Stichting Energy4All die in april verschijnt. Een belangrijk medium om te vertellen wat een energiestofwisselingsziekte is, hoever het medicijnonderzoek gevorderd is en wat de stichting doet om deze ziekte in de toekomst te kunnen stoppen. Met de inzet van veel vrijwilligers en sponsoren is er ook dit jaar weer een mooie uitgave gemaakt.

Een greep uit de 44 pagina's:

 • Het verhaal van de 4-jarige Jinte en haar moeder Lianne die beide een energiestofwisselingsziekte hebben.
 • Special over het onderzoek. Professor Jan Smeitink, Mirian Janssen en Evertine Abbink over het onderzoek.Monique is testpersoon en vertelt over het meedoen aan het medicijnonderzoek en de merkbare resultaten.
 • Het aangrijpende verhaal van de de Familie Acronius. Zij verloren hun dochtertje Fardau door de ziekte en kregen te horen dat dochtertje Ylse dezelfde energiestofwisselingsziekte heeft.
 • Terugblik op Forza4Energy4All: in de Italiaanse Alpen beklom een groep helden drie machtige bergen.
 • Columns van ambassadeurs Jochem van Gelder en Paulien Vogelzang.
 • De derde editie van de MITO Estafette die langs huizen van patienten en ook gezinnen van overleden kinderen ging.
 • Ervaringsverhalen van Freek, Nick en de ouders van vorig jaar overleden Sverre.
 • Mooie wensen die zijn waargemaakt door de Energy4All Wensboom.
 • En vele verschillende acties voor Stichting Energy4All.

  Lees de 14e editie en geef hem vooral door om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de energiestofwisselingsziekte en het zo belangrijke medicijnonderzoek waar we ons zo voor inzetten.

 
Energy4All Magazine bestellen

Word nu Donateur en ontvang jaarlijks ons Energy4All Magazine.
Ook als u de laatste jaren betrokken bent geweest en uw adres bij ons bekend is krijgt u het Energy4All Magazine thuisgestuurd. Dit zal zijn in de week na 1 april.
Je kan het Energy4All Magazine ook los bestellen. We vragen hiervoor de verzendkosten te vergoeden van € 5,-. Meer doneren kan natuurlijk ook.
Voer je actie voor ons en wil je meer magazines ontvangen om te verspreiden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om ze aan te vragen.

Bestel het Energy4All Magazine hier


Digitaal het Energy4All Magazine lezen

Bekijk en lees het 14e Energy4All Magazine online

Bekijk en lees ook nog het 13e Energy4All Magazine online.


Drukkerij Roelofs drukt het Energy4All Magazine

De 11e, 12e,13e en 14e editie zijn belangeloos gedrukt door Drukkerij Roelofs in Enschede, dit met gedeelde sponsoring van Lammerink Installatiegroep en twee anonieme sponsoren. Wat zijn we blij en dankbaar met deze fijne samenwerking en steun. Het Energy4All Magazine, met een oplage van 7.500 stuks, is weer van topkwaliteit!

Hoofdredacteur Paulien bezocht Drukkerij Roelofs toen de 14e editie werd gedrukt. Na een warm welkom van directeur Martin Wermer en Antoine Soeteman kreeg ze een rondleiding door de drukkerij. Een prachtig bedrijf en wat zijn we blij met de betrokken mensen die met liefde het Energy4All Magazine drukken. Bekijk de mooie beelden van het bezoek:


Bedankt voor jullie inzet!

Het 14e Energy4All Magazine is gemaakt door ambassadeurs en vrijwilligers. Zowel redactie, journalisten, fotografen, vormgever en drukker zetten zich elk jaar weer in om er samen een mooie editie van te maken. En door de geweldige sponsoring is deze editie ook weer kosteloos gedrukt.

Redactie:

Paulien Vogelzang
Margreet Vogelzang
Martine van der Linden

Medewerkers:
Wietske Meijer
Jolanda Haven
Mireille Vaal
Paul in den Bosch
Janny van Keeken

Grafische vormgeving:
Eko Kooistra
Paulien Vogelzang

Fotografen:
Dennis Vloedmans
Colinda Jansen
De verBeelding
Mensenmens Fotografie
StarStyle Fotografie

Mogelijk gemaakt door sponsoren:

­