­

Logo Kind Ambassadeur Energy4All

Kind ambassadeurs

Vanaf 2021 benoemen wij een paar kinderen tot kind-ambassadeurs. Dit zijn kinderen met een energiestofwisselingsziekte en/of met hun broer of zus (als team). De kind-ambassadeurs vertellen hun eigen verhaal over het hebben van een energiestofwisselingsziekte, bijv. waar lopen zij tegenaan, hebben ze veel pijn of maken ze gebruik van hulpmiddelen? Doordat zij zelf dit verhaal vertellen wat buiten de deur niet altijd zichtbaar is komen mensen meer te weten over de ziekte en over de impact van de ziekte op het kind en hun gezin. Een kind-ambassadeur zorgt er zo mede voor dat er meer begrip en bekendheid komt voor de ziekte en ook voor stichting Energy4All. Zij filmen hun leven en die delen we in verschillend VLOGS met jullie.

Kijk hier naar eerste filmpje van onze enthousiaste Kind ambassadeurs Lola en Senna.

Deze twee zussen Lola en Jenske van de Ven uit Rosmalen zijn onze eerste Kind-ambassadeurs. Lola (15) neemt ons via de vlogcamera mee in het leven van hun gezin. Helaas heeft haar zusje Jenske (13) een energiestofwisselingsziekte, dit heeft grote invloed op hun dagelijkse leven. Jenske moet vaak voor controles en onderzoeken naar het ziekenhuis en ze kunnen niet zomaar even een dagje weg. Dit is soms best lastig voor Lola, maar gelukkig zijn de zussen dol op elkaar. Ze doen dan ook van alles samen en zijn de beste vriendinnen. De meiden vinden het een grote eer om de eerste kind ambassadeurs te zijn voor Stichting Energy4All, "We vinden het ontzettend leuk dat ze ons hebben gevraagd en hopelijk weet straks iedereen wat een energiestofwisselingsziekte inhoudt".

Zus Senna (13) is komend jaar Kind-ambassadeur van Stichting Energy4All. Ze deelt verschillende momenten in haar leven met haar broertje Torre (10), die een energiestofwisselingsziekte heeft. Ze stelt zich, Torre en haar gezin in dit eerste vlog voor. De komende tijd gaat Senna zelf filmpjes maken en zullen we als er weer een vlog af is deze met jullie delen. Dit doet ze om een inkijkje te geven in hun leven met Torre en zijn energiestofwisselingsziekte. Om meer begrip en bekendheid aan de ziekte te geven. Hele leuke momenten maar ook de mindere die mensen normaal niet zien. Samen maken ze er het beste van! Maak kennis met Senna en Torre en abonneer je meteen op ons YouTube kanaal zodat je de komende vlogs (ook van andere Kind-ambassadeurs die volgen) niet hoeft te missen. 

PR-Ambassadeur Jochem van Gelder

Jochem van Gelder is al jaren een bevlogen en zeer betrokken ambassadeur van Stichting Energy4All. Jochem: "Aan mij de taak om de naamsbekendheid te vergroten en aanwezig te zijn op events die geld opleveren voor de stichting. Zo heb ik de afgelopen jaren gejumpt, gefietst, gedrumd, gezongen, gevoetbald, gelopen, gefietst, geveild, genetwerkt en nog veel meer voor de stichting. Het gekke is dat het me veel energie heeft opgeleverd. De wetenschap dat het medicijn aan de horizon gloort en dat er straks wel degelijk een toekomst is voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte stimuleert mij niet alleen maar ook het grote team ambassadeurs die misschien iets minder bekend is maar wel net zo hard werkt. Samen staan we sterk op weg naar de finishlijn van het medicijnonderzoek!"

Ambassadeur Jochem
Energy4All Ambassadeurs

Stichting Energy4All heeft heel veel vrijwilligers die zeer betrokken zijn bij de stichting en zich inzetten als ambassadeur. Zij vertegenwoordigen Stichting Energy4All bij evenementen en lezingen, organiseren diverse activiteiten, doen aan fondsenwerving en dragen op hun manier zoveel mogelijk bij aan de missie van de stichting. Hieronder zijn onze ambassadeurs te vinden, gesorteerd op provincie en eiland.

Drenthe

Wolter Lalkens
Stefan Zevenberg

Groningen

Martin Hofsteenge
Neeltje Miedema

Friesland


Wietske Meijer
Gitta Meijering
Carlo Rietdijk
Debbie Vogelsang
Geert Vogelzang
Margreet Vogelzang
Paulien Vogelzang
Rianne Vogelzang

Noord-Holland

Paula Heijne
Michon & Denice Karbet
Sjef & Marleen Nelis
Frans & Ria Schluter
Stephanie Tency
Tom Wever
Jaap van Willigen

Utrecht

Ron Okhuijsen
Katy Elst
Marleen de Smit

Flevoland

Ferdinand Dijkstra

Overijssel

Harmen Brouwer
Ilona Brouwer
Thijs Kieft
Diede Klomp
Douwe Klomp
Katinka Klomp - Bourgonje
Ed Linnemann
Anja Stegeman

Gelderland


Femke Lukassen
Ronald Barnas
Paula Barnas
Wilma de Bie
Ron Bons
Peter Cobussen
Fons van den Donk
Ruud Eijk
Grace Eilander
Remco van Gaal
Erik de Gans
Jochem van Gelder
Toon van Gelder
Marcel Gierman
Bas de Grood
Miranda de Grood
Joep van Gruijthuijsen
Wouter Hoge
John Hengeveld
Peter Hoefnagels
Hans Klaaijsen
René Koopman
Mark van Leent
Marieke van Leent - de Bie
Rene Ligtenberg
Peter Markus
Maarten Meeuwsen
Eric Oomen
Rene Post
Ronnie Reijnen
Addie Roelofsen
Didie Schackman
Paul van Schaijik
Paul Schalks
Rolf Schouten
Laura Smulders
Danny van Sommeren
Ina Theloosen
Hubert Tromp
Stijn Tromp
Ronald Vink
Fons Visser
Vanessa van Vuuren
Franca Willemsen
André & Gerdien Zaalmink

Limburg

Sandarijn Hilkhuijsen
Chantal Blom - Nols
Marian Verstegen
Mike Zeelen

Noord-Brabant

Patrick Appels
Jeroen en Priscilla Bartels
Saskia Buys
Annet van de Corput
Michel van Dooren
Anke van Grinsven
Alfons Heetjans
Saskia van 't Hooft
Theo Joosten
Stef Klein
Tessa van der Loop
Jan van Maasakkers
Marc Manders
Irene Hameetman
Huub Mutsaers
Rob Scheepers
Carina Slijters
Albert Smeitink
Jeroen Spierings
Hans Strik
Gert-Jan van de Ven
Saskia van de Ven
Brigitte de Vries

Zeeland

Peter Bouman

Zuid-Holland

Erik Dijkstra
Charlotte Labee
Mary Campfens
Robbert Ledeboer
Patricia Speetjens
Elles Sprenger

Aruba

Lenie Ellis

­