­

Energy4AllMagazine10 Jochem Milan

Voor de 10e editie van het Energy4All Magazine vond er een speciaal interview en fotoshoot plaats in het Radboudumc tussen onze ambassadeur Jochem van Gelder en patiëntje Milan Arens. Hoewel Milan al erg moe was ging hij ervoor en had hij een prachtige middag. Hier in beeld een 'sneak peak' van het interview, in het 10e Energy4All Magazine kan je hun hele interview lezen.

Bekijk hier het mooi promofilmpje: https://youtu.be/piWtPEaVRzM

Bart van Gastel - videograaf & fotograaf https://bvangastel.myportfolio.com/ - heeft belangeloos het interview van Jochem en Milan vastgelegd voor onze tekstschrijver en dit mooie promofilmpje gemaakt.
 
Naast het interview sieren Jochem en Milan ook de cover van het jubileumnummer van het Energy4All Magazine, de prachtige foto's zijn belangeloos gemaakt door fotograaf Dennis Vloedmans https://dennisvloedmans.com

Het 10e Energy4All Magazine wordt op 16 maart 2019 gelanceerd tijdens de Informatiedag van Stichting Energy4All. Je kan hem hier alvast bestellen https://energy4all.nl/acties/energy4all-magazine (hou deze pagina in de gaten om te lezen wanneer de magazines ongeveer worden verzonden, verwachting is eind maart).
We zijn druk bezig het adresbestand up to date te brengen, zet je je in voor Energy4All, bijv. als donateur of met een mooie actie, en geen Magazine ontvangen vorig jaar? Bestel dan via bovenstaande link en vermeld het zodat we je standaard op de lijst plaatsen en we je kosteloos een magazine toesturen..

Het Energy4All Magazine een jaarlijkse uitgave van Stichting Energy4All. Een belangrijk medium om te vertellen wat een energiestofwisselingsziekte is en wat de stichting doet om deze ziekte in de toekomst te kunnen stoppen.
Zowel redactie, journalisten, fotografen, vormgever en drukker zetten zich elk jaar weer belangeloos in om er samen weer een mooie informatieve editie van te maken.

Energy4All Magazine 10 Verhaag Drukkerij

Na een half jaar hard werken door onze redactie, tekstschrijvers, fotografen, tekst-checkers en vormgever, wordt het 10e Energy4All Magazine weer belangeloos gedrukt door Verhaag Drukkerij.

Hoofdredacteur Paulien Vogelzang (die zelf een energiestofwisselingsziekte heeft) bezocht ook dit jaar de drukkerij in Oldenzaal om het mooie drukproces van dichtbij te zien en om ze te bedanken voor hun geweldige sponsoring. De 7e editie op een rij wordt hier weer belangeloos gedrukt. Ze zijn zeer betrokken bij Stichting Energy4All en dragen graag hun steentje bij. Geweldig, daar zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor!

Bekijk hier een filmpje van het bezoek aan Verhaag Drukkerij.

Op 16 maart 2019 zal het nieuwe Energy4All Magazine verschijnen op de Informatiedag van Stichting Energy4All. Onze ambassadeur Jochem van Gelder en patiëntje Milan sieren onze 10e cover. Over een paar dagen een speciaal filmpje van hun speciale dubbelinterview.

Onze ambassadeurs, donateurs, patienten (die bij ons bekend zijn), vrijwilligers, deelnemers aan onze evenementen én onze sponsoren, krijgen het magazine toegestuurd eind maart. 

(Wij zijn volop bezig het adresbestand te updaten, zet je je in voor Stichting Energy4All maar het Magazine niet ontvangen? Laat het ons weten via het bestelformulier voor het magazine op de website met toelichting hoe jij je inzet, dan wordt hij alsnog kosteloos verzonden).

Kunst voor ieder veiling 01

Geweldige opbrengst veiling Kunst voor Ieder bulldogs

Op dinsdag 19 juni was het zover! De veiling van de kunst bulldogs van het project Kunst voor Ieder. De veiling van de 12 kunst bulldogs bracht maar liefst € 35.650,- op. Geweldig!

Imke (11) en Roos (12) zijn de initiatiefnemers van dit hartverwarmende project. Ze presenteerden hun idee en werden in 2017 de winnaars van het beste idee van de Kindergemeenteraad van Wijchen. 

In samenwerking met basisscholen werden er prachtige ontwerpen gemaakt door leerlingen voor de te beschilderen bulldogs. Door een jury werden de mooiste ontwerpen uitgekozen waarmee de kunstenaars aan de slag konden. Kunstenaars Maurice Broekhoff, Hein van Houten, Daniella Krijt, Mirelle Vegers, Fleur van Droffelaar, Nick Twaalfhoven, Marie Louise Hooymans, Frans van den Heuvel, Marion Arts, Wilma Carbaat, Monique van Gelder en Toon van Gelder hebben er echt prachtige kunstwerken van gemaakt.
Op 19 juni was in het Wijchens kasteel de veiling. Presentator Ron Bons begon de avond met een interview met Roos en Imke. Ze vertelden hoe hun mooie project tot stand kwam en dat ze voor Stichting Energy4All kozen als goed doel omdat ze graag kinderen met een energiestofwisselingsziekte kans op een toekomst willen geven. Zo ook patiëntje Jenske die ze hebben bezocht. Wat mooi hoe betrokken ze zijn. Ook professor Jan Smeitink, leider van het medicijnonderzoek, was aanwezig en vertelde over het onderzoek waar de opbrengst van de veiling naartoe gaat en hoe hard de steun nodig is.
Vervolgens werd Jochem van Gelder op het podium geroepen om de als veilingmeester zoveel mogelijk geld op te halen met de bulldogs.
Wat was het spannend voor de meiden, de biedingen begonnen wat rustig maar liepen al snel op tot bedragen die ze nooit hadden verwacht. Voor de laatste kunst bulldog “Billy and the Beast” van kunstenares Monique van Gelder werd zelfs € 8.200,- geboden. 
Na even rekenen door de aanwezige notaris was het na een mooi optreden van zangeres Kim Sera en gitarist Pelle Tiemens de opbrengst bekend gemaakt.
Maar niet voordat alle kunstenaars en ook de moeders van de meiden werden bedankt voor hun inzet en steun.
De opbrengst was maar liefst € 35.650,-! Wat alle verwachten overtrof. Met een dikke knuffel van professor Smeitink voor de meiden werd de avond feestelijk afgesloten. 
We zijn ontzettend trots op Roos en Imke en erg dankbaar voor hun inzet en steun.
bekijk hier een mooi fotoverslag van het Wijchens Nieuws http://www.wijchensnieuws.nl/fotos-e35-650-energy4all-dankzij-imke-en-roos/
leesmeer op de Facebookpagina van Kunst voor Ieder: https://www.facebook.com/profile.php?id=100025248684352

Forza4Energy4All2018 Groepsfoto Gavia

GEWELDIGE OPBRENGST FORZA4ENERGY4ALL 2018!

Samen met onze 43 deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en vele donateurs hebben we een geweldig bedrag opgehaald van

€ 1 0 5 . 3 9 5 , 85

dat is een gouden randje op 3 fantastische dagen in de Italiaanse Alpen. Onze fietsers, hardlopers en wandelaars hebben al hun energie gegeven om de toppen van de Gavis, Mortirolo en Stelvio te bereiken. En dat is ze allemaal gelukt. Daar zijn we enorm trots op. Met 3 dagen mooi weer, de prachtige omgeving, fijn hotel, lekker eten en voral de geweldige sfeer van de groep was het  weer genieten.

De kinderen met een energiestofwisselingsziekte en de volwassenrn met een mildere vorm waren veel in onze gedachten, zij beklimmen figuurlijk elke dag zo’n berg door hun energietekort en vele andere klachten. Langs de route stonden borden mer foto’s van patiënten met aanmoedigingen voor de deelneners.

De opbrengst gaat naar het medicijnonderzoek van professor Smeitink en Khondrion in samenwerking met het Radboudumc. 

Forza4Energy4All2018 Cheque

Groep6JCL Energy4All Forza4Sam 1

GROEP 6 JCL IN ACTIE

De leerlingen van groep 6 van de Johannes Calvijn School in Genemuiden hebben in april allemaal een euro gekregen. Het was de bedoeling dat ze deze zouden proberen te vermeerderen. Nou en dat is ze gelukt zeg!

Ze hebben er snoep van gekocht en deze weer met winst door verkocht. Hierdoor konden ze weer nieuwe snoep kopen en weer doorverkopen. Ook hebben ze boeketjes verkocht en zelfs zelfgemaakte Kletspotten! Er is ook druk geklust: ramen lappen, auto schoonmaken, de waterplanten uit de vijver halen en ramen lappen van de auto's bij de pont.

Echt super bezig geweest en Ilona van team Forza4Sam mocht in de klas een cheque in ontvangst nemen van maar liefs € 525,04 ! Echt een top bedrag!

Groep6JCL Energy4All Forza4Sam 2

­