­

Stichting Energy4All kan het belangrijke medicijnonderzoek niet structureel ondersteunen zonder financiële steun van particulieren, bedrijven, fondsen en serviceclubs. Uw donatie levert een belangrijke bijdrage om energiestofwisselingsziekten te kunnen stoppen.
Kies uw gewenste manier om te doneren.

Bedankt voor uw steun, ook namens de kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

 

Doneer via ons Actieplatform

Doneer via ons Energy4All actie platform.
Dit kan snel met iDeal, Mastercard, Bancontact en PayPal.
Hier kan je ook lopende acties steunen, een deelnemer van één van onze evenementen sponsoren of zelf een actie pagina starten om geld in te zamelen.

DONEER HIER VIA ONS ACTIEPLATFORM

 

 Word Donateur

Het onderzoek heeft de komende jaren nog veel geld nodig. Met uw donateurschap kunnen wij deze financiële ondersteunung blijven garanderen. U ontvangt dan jaarlijks ons magazine, wij houden u enkele malen per jaar via onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de stichting en vanuit het onderzoek.

IK WORD DONATEUR

Donatie zelf overmaken

U kunt uw donatie ook zelf overmaken op één van onze bankrekeningen.

Bankgegevens Stichting Energy4All
ten name van Stichting Energy4All te Beuningen

ING Bank IBAN NL96 INGB 0000 0044 03
Rabobank IBAN NL12 RABO 0117 0412 03


Is uw donatie voor een specifieke actie, speciaal als steun voor een patiënt of de opbrengst van uw eigen actie laat dit dan weten bij uw overschrijving. Mocht dit niet in één zin te beschrijven zijn dan kunt u ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verhaal achter uw donatie. Dat stellen wij erg op prijs.

 

Doneer eenmalig per machtiging

(*) Gemarkeerde velden zijn verplicht.
Vul hier het bedrag van je donatie in
vul hier je volledige IBAN rekeningnummer in van 18 tekens bijvoorbeeld: NL96INGB0000004403
Vul hier je IBAN rekeningnummer in.
Op welke naam staat het IBAN rekeningnummer?
Heb je een speciale reden om te doneren aan Stichting Energy4All, bijv. speciaal voor iemand met een energiestofwisselingsziekte, dan horen wij graag je verhaal.
Invalid Input

Contactgegevens

Hoe mogen we je aanspreken?
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul hier je straatnaam en huisnummer in
Vul hier je postcode in
Vul hier je woonplaats in
Vul hier je telefoonnummer in
Vul hier je emailadres in
Geef je toestemming aan Stichting Energy4All voor een eenmalige machtiging via de bank van de aangegeven donatie?
Je dient akkoord te gaan met de machtiging door Stichting Energy4All.
Invalid Input

Hoe gaat Stichting Energy4All om met jouw gegevens?
Stichting Energy4All legt je gegevens vast volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. In de nieuwsbrieven die je van ons ontvangt kun je je altijd afmelden.
Wil je meer weten over Stichting Energy4All en jouw gegevens? Lees meer in ons AVG Privacy Protocol. Heeft u daar nog vragen over? Dan kunt u ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen via 024 - 324 92 72.
Indien je betaalt met een eenmalige SEPA machtiging geef je door dit formulier te versturen toestemming aan Stichting Energy4All (Postbus 197, 6640 AD te Beuningen, Nederland), incassant ID: NL12RABO0117041203) voor het sturen van een eenmalige incasso-opdracht naar je bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).

Heeft u vragen? Mail naar info@energy4all.nl

 

­