­

Voor ons zijn alle acties belangrijk, groot of klein. We zijn ontzettend blij met iedereen die Stichting Energy4All een warm hart toedraagt. Behalve de financiële opbrengsten voor het onderzoek is ook de bekendheid van energiestofwisselingsziekten van groot belang. Dankzij de inzet van onze ambassadeurs, vrijwilligers en sponsoren kan Energy4All een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek naar een medicijn en de bekendheid van energiestofwisselingsziekten. Verschillende manieren om Energy4All te steunen: 

ACTIEPLATFORM VAN STICHTING ENERGY4ALL

Wat voor actie je ook start, je kunt een actiepagina aanmaken op ons actieplatform om geld in te zamelen https://actie.energy4all.nl/ 
Hier kan je ook
lopende acties steunen met een donatie of een deelenemer aan één van onze evenementen steunen.

Actieplatform Screenshot maart2022 website

MAAK ENERGY4ALL BEKEND
Vertel over energiestofwisselingsziekten en dat jij graag je steentje bijdraagt om het medicijnonderzoek te steunen. Maak Stichting Energy4All bekend bij de Lions Club / service club in jouw woonplaats. Draag Energy4All aan als goed doel bij een evenement waarbij de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel; bijvoorbeeld een sponsorloop op school.

EMBALLAGE ACTIE
Heeft jouw supermarkt ook de mogelijkheid om je statiegeld bonnetje te doneren aan een goed doel? Vraag dan aan de supermartmanager of Stichting Energy4All ook in aanmerking kan komen om een periode het goede doel te zijn. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan je een poster, magazine eventueel ook hulp bij het opstellen van een brief aanvragen.
Ook kan je zelf in de buurt lege flessen inzamelen. Veel kinderen doen dat. Deze leveren zelf de flessen in en maken dan de opbrengst bekend die ze overmaken naar Stichting Energy4All.

(DIGITALE) COLLECTEBUS
Organiseer een collecte of collecteer tijdens een evenement. 
Vraag hiervoor wel een vergunning aan bij de gemeente of toestemming bij de organisatie. Kijk bij Promotiemateriaal voor informatie over collectebussen.

Het is ook mogelijk om een digitale collectebus te maken. Deze kan je delen via al je social media kanalen, LinkedIn, WhatsApp of via QR-code. Maak hier je Digitale Collectebus

ORGANISEER EEN EVENEMENT
Heb je een mooi idee om iets te organiseren voor Energy4All? Geweldig! Meld je actie hier aan zodat wij deze kunnen vermelden op onze website.
Mocht je graag iets willen doen maar je weet nog niet precies wat, kijk bij de Nieuwsberichten voor verschillende voorbeelden van acties voor Energy4All. Zowel klein als groot, laat je inspireren om zelf iets te organiseren. Bijvoorbeeld een benefietdiner, sponsorloop, feest, fietstocht, bingoavond of loterij. Je mag altijd contact met ons opnemen voor inspiratie, hulp, promotiemateriaal, inzet van vrijwilligers, wij helpen je graag!

ENERGY4ALL OP SCHOOL
Geef een spreekbeurt op school over energiestofwisselingsziekten.
Organiseer een ENERGIE themaweek of maand waarbij ook aandacht is voor energiestofwisselingsziekten. Sluit af met een sponsorloop om geld op te halen voor het medicijnonderzoek. Vraag het Energy4All Sponsorloop Pakket aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zijn er scholen die met een kerstmarkt of een eindfeest geld ophalen voor Energy4All.

ZET JE SPORTIEF IN EN LAAT JE SPONSOREN
Gebruik je energie om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te steunen. Ga een mooie uitdaging aan die bij jou past en laat je daarvoor sponsoren. Bijvoorbeeld bij de evenementen Forza4Energy4All, KoalaRide4Energy4All en Mito-Estafette.
Ook kan je bijvoorbeeld de Elfstedentocht fietsen, een marathon, halve marathon of 10 km lopen of meedoen aan een grote spinningmarathon. 

SPONSOR DEELNEMERS
Sponsor de deelnemers die zich inzetten voor Energy4All. Bijvoorbeeld de kanjers van Forza4Energy4All, KoalaRide4Energy4All of de Mito-Estafette

SPONSOR ALS BEDRIJF
Een goede manier om uiting te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Word zakelijk donateur of koppel de opening van een nieuw pand van het bedrijf of een jubileum aan Energy4All. Word shirt- of evenementsponsor van één van onze evenementen. Ook is steun meer dan welkom in natura met bijvoorbeeld kantoorartikelen, verzendkosten of het beschikbaar stellen van andere producten.

Vertel ons over je actie!

We denken graag met je mee over een actie, hebben diverse promotiematerialen beschikbaar en kunnen je actie promoten op onze website en Social Media. Bel of mail ons met je idee of meld je actie hier aan.

Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
Heeft u vragen? Mail naar info@energy4all.nl

 

­