­

Stichting Energy4All steunt sinds 2006 structureel het onderzoek van professor dr. Jan Smeitink in samenwerking met het Radboudumc. Vanaf 2012 wordt dit onderzoek uitgevoerd door het bedrijf Khondrion, met Smeitink als oprichter en CEO, waardoor de volledige focus op het medicijnonderzoek ligt. Het onderzoeksteam heeft grote stappen gemaakt in de ontwikkeling van een potentieel medicijn.

LEES MEER OVER HET ONDERZOEK

 

Bijdrage van Stichting Energy4All aan het onderzoek

Stichting Energy4All steunt het onderzoek van professor dr. Jan Smeitink en zijn onderzoeksteam van Khondrion structureel.

“Zonder de inzet van Stichting Energy4All was het onderzoeksteam nooit gekomen waar ze nu is”, zegt professor dr. Smeitink. “Door de donaties van de stichting konden we onder andere noodzakelijke laboratoriumapparatuur aanschaffen, experts aantrekken voor de daadwerkelijke uitvoering van het onderzoek en grondstoffen aanschaffen om het medicijn voor de testen te maken. Stichting Energy4All is als het ware het cement tussen de belangrijke stenen waardoor we steeds verder konden bouwen.”

 

Steun het onderzoek

Er is op dit moment nog heel veel geld nodig om het onderzoek door te laten gaan in dit tempo. Dat is van levensbelang. Daar blijft Stichting Energy4All zich voor inzetten en kunnen we alle steun bij gebruiken. 

 DONEER NU EN STEUN HET MEDICIJNONDERZOEK

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
­