­

Stichting Energy4All steunt sinds 2006 structureel het onderzoek van professor dr. Jan Smeitink in samenwerking met het Radboudumc. Vanaf 2012 wordt dit onderzoek uitgevoerd door het bedrijf Khondrion, met Smeitink als oprichter en CEO, waardoor de volledige focus op het medicijnonderzoek ligt. Het onderzoeksteam heeft grote stappen gemaakt in de ontwikkeling van een potentieel medicijn.

LEES MEER OVER HET ONDERZOEK

 

Bijdrage van Stichting Energy4All aan het onderzoek

Stichting Energy4All steunt het onderzoek van professor dr. Jan Smeitink en zijn onderzoeksteam van Khondrion structureel.

“Zonder de inzet van Stichting Energy4All was het onderzoeksteam nooit gekomen waar ze nu is”, zegt professor dr. Smeitink. “Door de donaties van de stichting konden we onder andere noodzakelijke laboratoriumapparatuur aanschaffen, experts aantrekken voor de daadwerkelijke uitvoering van het onderzoek en grondstoffen aanschaffen om het medicijn voor de testen te maken. Stichting Energy4All is als het ware het cement tussen de belangrijke stenen waardoor we steeds verder konden bouwen.”

Vanaf 2006 heeft Stichting Energy4All het onderzoek gesteund met een totaalbedrag van:

5.283.890

waarvan in 2023 tot nu toe:

€ 60.000

 

Lees meer over de bijdrage van Energy4All

 

Steun het onderzoek

Er is op dit moment nog heel veel geld nodig om het onderzoek door te laten gaan in dit tempo. Dat is van levensbelang. Daar blijft Stichting Energy4All zich voor inzetten en kunnen we alle steun bij gebruiken. 

 DONEER NU EN STEUN HET MEDICIJNONDERZOEK

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
­