­

Bijzondere uitjes voor kinderen met een energiestofwisselingsziekten en hun familie

Als je zelf een energiestofwisselingsziekte hebt of je kind heeft een energiestofwisselingsziekte, is een dagje uit niet altijd meer vanzelfsprekend.
Zo bijzonder mooi is het dat organisaties, clubs en particulieren een activiteit organiseren, kaarten ter beschikking stellen (voor shows of parken) of donaties doen waar we een dag van kunnen organiseren. Dankbaar zijn we dat Stichting Energy4All patiënten met een energiestofwisselingsziekte / mitochondriële ziekte mogen uitnodigen voor deze mooie dagen zoals meerijden op een circuit, naar een theatervoorstelling, naar een dierenpark en nog veel meer. De activiteit wordt kosteloos aangeboden, anders wordt het vermeld.

Komende ENERGY4ALL MIJN DAG evenementen

MijnDag MoekeMooren Rondvaart Energy4All
Energy4All Rondvaart
zondag 26 mei 2019 - 11:00 tot 14:00 uur

Wij gaan varen met passagiersschip de Sluizer bij Moeke Mooren in Appeltern. Tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangst bij de Sluizer. Hierbij krijgen we koffie en thee met wat lekkers. En tussen 11.00 en 14.00 is de rondvaart en een lunch.
Deze prachtige dag wordt ons door Moeke Mooren en Bakker Bart uit Wijchen geheel belangeloos aangeboden.

MijnDag Onky Donky voorr Energy4All
Onky-Donky dagen in Ouwehands Dierenpark
Op verschillende dagen

Stichting Energy4All mag kinderen met een energiestofwisselingsziekte (tussen 3 en 12 jaar oud) uitnodigen voor weer een hele leuke dag! Natuurlijk mogen hun gezinsleden, broers, zussen en ouders ook mee.

Deze dag is in het Onky-Donky huis in Rhenen. (bij dierenpark Ouwehand) Deze dag worden de kinderen als VIP ontvangen vanaf 10.00 uur. En zullen die dag vermaakt worden met een superleuk programma tot 16.00 uur. Dit kan op eigen tempo en rusten kan in het huis.

We zijn zo dankbaar dat Ouwehands Dierenpark / Onky-Donky deze mooie dagen aanbieden. Kijk voor meer informatie over Onky-Donky op https://www.onkydonky.nl

Wij hebben een aantal dagen in optie vol=vol:

- dinsdag 14 mei,

- woensdag 5 juni, 

- zondag 16 juni en

- vrijdag 12 juli (voor sommige in de zomervakantie).

Graag opgeven vóór maandag 15 april 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En daarbij graag onderstaande gegevens vermelden waaronder ook je eerste keuze datum is, tweede keuze datum enz.

Aanmelden en uitnodigingen ontvangen

Uitnodigingen voor activiteiten van Mijn Dag versturen we per e-mail naar patiënten met een energiestofwisselingsziekte die bij ons bekend zijn. Ontvang je deze mails nog niet, maar wil je als patiënt of gezin wel uitnodigingen ontvangen?
Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met daarbij deze gegevens:

 • Naam van het kind dat een energiestofwisselingsziekte heeft
 • Geboortedatum
 • Familienaam
 • Straatnaam en huisnummer
 • Postcode
 • Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • Emailadres indien anders als waarmee verzonden
 • Evenement waar jullie aan deel willen nemen
 • Met hoeveel volwassenen en kinderen (graag leeftijden van de kinderen erbij)
 • Aantal personen in rolstoel


terugblik mijn dag

Ouwehands Dierenpark

Een dag naar de dierentuin met het gezin, dat is niet zo vanzelfsprekend voor gezinnen met kinderen die een energiestofwisselingsziekte hebben. Het was dan ook heel speciaal dat Stichting Energy4All maar liefst 34 patiëntjes mocht verwelkomen om met hun gezin geheel kosteloos een mooie dag in Ouwehands Dierenpark te beleven met lotgenoten. Dit dankzij de eigenaar van het dierenpark, Marcel Boekhoorn. Hij draagt niet alleen de natuur maar ook Stichting Energy4All een warm hart toe. Dat waarderen wij heel erg.

Bij de ingang werden ze vrolijk ontvangen door onze mascotte: de Energy4All Koala. Na wat drinken en een lekker gebakje met alle lotgenoten wenste Paul in den Bosch, directeur van Energy4All, iedereen een hele mooie dag toe. De kinderen genoten van de verschillende dieren zoals de ijsberen, giraffes, zebra’s en olifanten. In het prachtige aquarium waren de mooiste vissen te zien, zoals Nemo en Dori. De brullende apen waren al van ver te horen, vooral de gorilla’s waren erg indrukwekkend. En met z’n allen zaten we te genieten bij de zeeleeuwenshow, het was fantastisch.

Met zoveel lotgenoten samen zijn blijft toch altijd weer bijzonder. Je even niet een uitzondering voelen in een rolstoel en andere klachten die de ziekte met zich meebrengt, iedereen begrijpt elkaar. Fijn om samen te genieten van de mooie dingen. Het was een prachtige dag.

6 11 2016 Ouwehands Dierenpark 158
6 11 2016 Ouwehands Dierenpark 424
6 11 2016 Ouwehands Dierenpark Jenske Paulien Neia
 

 

terugblik mijn dag

Musical Billy Elliot

Stage Entertainment was onder de indruk van het doel van Stichting Energy4All en wat deze ziekte voor invloed heeft op de kinderen hun leven. Ze stelden 20 entreebewijzen beschikbaar voor de musical Billy Elliot, het bijzondere verhaal over een jongen die liever naar de balletacademie gaat dan bokser worden. Elf kinderen en negen ouders togen op een mooie zondagmiddag naar het AFAS Circus Theater. Ze waren al snel helemaal in de ban van het verhaal. Niet alleen de volwassen spelers, maar ook de kindercast maakte veel indruk met hun fantastische zang en dans. Wat een energie.
“De kinderen vonden het soms best spannend, maar bovenal erg leuk. Heerlijk, die blije snoetjes naast je”, vertellen de ouders van Isabel en Daan. “Het bleef boeien, en wat was er veel te zien en horen. Het tweede deel was zelfs nog mooier. Wow, wat knap van al die spelers. Daarna klappen tot we er pijn van in onze handen hadden. Daan vond Michael één van de beste spelers van de musical, zo vertelde hij direct na afloop. En wat schetst onze verbazing, na de voorstelling kwam Michael ook nog langs. Het was echt mega super de puper, de hele groep heeft erg genoten.”
Billy Elliot Energy4All Stage Entertainment
Billyelliot patientjes Energy4All Mijndag
AFAS Circustheater Billy Elliot Energy4All
 

Bezorg deze kanjers een mooie dag

Organiseer je een evenement voor kinderen die ziek zijn, wil je theater- of concertkaartjes ter beschikking stellen, wil je een speciale dag voor gezinnen die te maken hebben met deze ziekte regelen?
Via onze stichting is het dan mogelijk om kinderen en/of volwassenen met een energiestofwisselingsziekte uit te nodigen.
Ook is het mogelijk om een onderdeel van deze dagen te sponsoren, zoals wat te drinken aanbieden of een presentje aanbieden aan deze kinderen.
Daar zijn wij je erg dankbaar voor. Kwaliteit van leven is zo belangrijk en daar lever je een grote bijdrage aan!
Neem contact op met Energy4All via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 024 - 324 92 72 om deze families een mooie dag te bezorgen.

­