­

energy4all rally wide

ENERGY4ALL RALLY 2024 

Op 15 september 2024 staat de Energy4All Rally gepland, een uniek evenement waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderzoek naar energiestofwisselingziekten. De rally wordt georganiseerd door Dutch Saab Classic Rallyteam, onder leiding van Remco Luksemburg, de ervaren uitzetter van Rally en Meer en winnaar van vele rally’s. De rally is een initiatief van Alfons Heetjans, vader van kinderen met een energiestofwisselingsziekte en actief rally rijder en organisator van diverse rallys in binnen en buitenland..

In tegenstelling tot wat de evenement naam zou doen vermoeden, draait het bij de Energy4All Rally niet om snelheid, maar om het goed uitvoeren van navigatie-opdrachten op diverse kaarten en al dan niet aangevuld met een boeiende regularity, waarbij het klassement wordt bepaald. Dit zorgt voor een spannende en uitdagende ervaring voor alle deelnemers.

De start en finish van de editie van 2024 zullen plaatsvinden bij Gasterij De Arend on Winssen.  Doe mee aan dit bijzondere evenement en draag bij aan een belangrijk doel: het bevorderen van het onderzoek naar energiestofwisselingziekten.

Iedereen kan meedoen:

Er wordt gereden in drie klassen. De sportklasse en expertklasse voor ervaren en zeer bedreven equipes. Daarnaast is er een tourklasse, voor deelnemers met wat minder ervaring, maar ook voor mensen die het spelletje nog nooit gedaan hebben. Iedereen is dus van harte welkom. Deze rally staat open voor alle merken en leeftijden auto’s. 

Wat kun je verwachten: dscr logo 512.png 1

 • Start en finish locatie: binnenkort bekend (regio Nijmegen)
 • (Voorlopige) deelnemerslijst
 • Rally verreden aan de hand van het NRF Reglement
 • Meer dan 200 km prachtige uitgezette route door de provincie Gelderland
 • Een welverdiende borrel bij de finish met aansluitend top diner
 • Geen tijdsdruk. Alleen een (ruime) tijdcontrole bij de start en de finish
 • Open voor alle merken en leeftijden auto’s, alleen in de Expertklasse is een leeftijdsgrens van toepassing
 • All-in prijs van € 350,- waarbij, lunch en diner inbegrepen zijn. Hiervan gaat uiteraard het overgrote deel naar het goede doel Energy4All.

Inschrijven:

We willen een mooie dag organiseren met een uitdagende rally, maar bovenal een mooi bedrag ophalen voor het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten.

Inschrijven kan nu al op de website van het rallyteam.

INSCHRIJVEN ENERGY4ALL RALLY

Sponsorpakketten:

Voor (zakelijke) inschrijvingen zijn er een mooi aantal sponsorpakketten ontwikkeld. Het biedt een geweldige kans voor organisaties om in de klassieke automobiel/rally wereld in de spotlights te staan en het goede doel nog een extra steuntje in de rug te geven! Kijk voor informatie over onze sponsorpakketten op onze website:

SPONSORPAKKETTEN

Rallyteam sponsoren:

cropped haaima logo SCN Logo Website heattec heat technology logo

Deelnamevoorwaarden:

Er kan worden deelgenomen met klassieke auto’s van voor 1979 (Expertklasse) en met bijzondere auto’s, cabrio’s en sportscars, ongeacht het bouwjaar. De auto dient, indien van toepassing, te zijn voorzien van een geldig Apk-keuringbewijs en vanzelfsprekend minimaal volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM) verzekerd te zijn.

Inschrijven:

Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van betaling met een maximum van 50 deelnemers. De inschrijving is geopend en sluit als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Kosten:

Het inschrijfgeld voor de Energy4All Rally bedraagt € 350,00 per equipe

Hiervoor ontvangt de deelnemende equipe:

 • Een set informatie / routeboeken in kleur, afloop een duidelijke uitleg en bovenal een gezellige “rallydag”
 • De verzorging van de inwendige mens tijdens de rally, met uitzondering van de drankjes na afloop tijdens het diner
 • Je ontvangt voor de rally twee rallyschildjes (collectorsitem!), een routeboek
 • Het gebruik van de Redrive App is bij de deelnameprijs inbegrepen
 • Zowel in de Expert-, Sport- als ook de Toerklasse zijn er voor de nummers 1, 2 en 3 fraaie bekers te winnen!
 • Zijn alle noodzakelijke vergunningen aangevraagd, tevens zijn alle deelnemers en auto’s secundair verzekerd via de Nederlandse Rittensport Federatie www.nrf-autosport.nl
 • Deze rally wordt verreden conform het Standaard Reglement van de Nederlandse Rittensport Federatie www.nrf-autosport.nl, het Bijzonder Reglement en de Wegverkeerswet.

Annulering:

Indien u na inschrijving door omstandigheden niet kunt deelnemen aan de rally wordt het volgende gerestitueerd:

 • 1 maand voorafgaand aan de rallydag: restitutie van het inschrijfgeld.
 • na 31 augustus 2024: geen restitutie.

Wel is het mogelijk een andere equipe in te laten schrijven.

Overmacht:

De organisatie zal € 140,00 van het inschrijfgeld terugbetalen aan de deelnemers indien het evenement door overmacht niet doorgaat. “Overmacht” is iedere gebeurtenis of omstandigheid

­