­

Met jouw Energy4All lot steun je Stichting Energy4All en kun je mooie prijzen winnen.
Alle prijzen zijn belangeloos ter beschikking gesteld door sponsoren.


Energy4All Loterij


2024 Prijzenpot

tacx boost bundle turbotrainer2 Energy4AllLoterij

Verblijf in Etten-Leur

Een verblijf in het Airbnb appartement van Lian Roovers is beschikbaar gesteld als prijs. Het appartement bevind zich in Etten-Leur. Een leuke woonkamer met smart tv, een eet-/ vergader-/ werktafel en keuken. Boven is een tweepersoons slaapkamer en luxe badkamer.  

Het appartement wordt op een datum in overleg beschikbaar gesteld voor een lang weekend of midweek.

 

Jolmers Pretles vrachtauto 1 Energy4AllLoterij

Pretles rijden in een vrachtwagen

Jolmers Opleidingen biedt deze speciale pijrs aan: een pretles op de vrachtauto (bakwagen C). Een unieke ervaring om eens zelf in een vrachtwagen te rijden. Dit onder begeleding van één van de Jolmers instructeurs.Uiteraard alleen voor een winnaar in het bezit an het gewone autorijbewijs.

Jolmers logo 

 
Fotoshoot Rhode

Fotoshoot naar keuze 

Rhodé heeft zelf een energiestofwisselingsziekte en haar passie is fotografie. Als amateur fotograaf bied ze fotoshoots aan met dieren, families, van een speciale gelegenheid, er is van alles mogelijk. Dit binnen een straal van 20 km om Vriezenveen qua locatie. Rhodé zal met liefde mooie foto's voor de winnaars maken!

Deze prijs mogen we 2 keer weggeven.

 

St Olivier eau de toilette heren met kofferhangers.Oliver Eau de toilette heren + kofferhanger Alyssa Ashley 

Aromatisch, levendig en mannelijk: s.Oliver SCENT OF YOU MEN Eau de Toilette maakt een onvergetelijke eerste indruk. Akkoorden van balsamico salie, kruidachtig-kruidige cumarine en milde oranjebloesem geven de mannengeur zijn aromatische intensiteit. Levendige, frisse tonen van lavendel en grapefruit worden afgerond door de sensuele, warme en aardse accenten in de basis. Een sensationele mannelijke, veganistische geur voor speciale momenten.

Beschikbaar gesteld door
Parfumerie de Margriet

 

JetsFavs cadeaubonnen Energy4AllLoterij

Jet's favs cadeaubon

Boutique/webshop Jet’s Favs uit Dordrecht stelt een cadeaubon van  €15 ter beschikking als prijs. In Annejet haar mooie kledingwinkel en webshop vind je de leukste jurkjes, rokjes en veel meer. De wekelijks wisselende collectie zorgt voor veel keuze.

Deze prijs mogen we 3 keer weggeven

 

De prijzen voor de Energy4All Loterij zijn allemaal belangeloos ter beschikking gesteld. DIt door veel mooie bedrijven die onze stichting een warm hart toedragen.
Maar ook door gulle gevers een aanvragers:
Lian Roovers, Tjitske Hoekstra, Rhodé Berkhoff & Dick Heijne.
Houd onze social media en deze pagina in de gaten, er kunnen nog prijzen worden toegevoegd aan de prijzenpot de komende tijd.

Heb je nog een mooie prijs om aan de prijzenpit toe te voegen? Geweldig! Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Voorwaarden voor deelname aan KoalaRide4Energy4All:

Art. 1   Door inschrijving en deelname verklaart elke deelnemer met de bepalingen en voorschriften van dit reglement op de hoogte te zijn en deze zonder enige reserve te aanvaarden.

Art 2. De inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen door de Stichting Energy4All.

Art. 3   De deelnemer fietst op eigen verantwoording en risico. De organisatie en haar vrijwilligers zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele vóór, tijdens, na of als gevolg van deelname ontstane ongevallen, ziekten, overlijden; schade, vermissing, of diefstal van goederen; en evenmin voor eventuele nadelige gevolgen van afgelasting van het evenement als gevolg van calamiteiten, extreme weersomstandigheden, of anderszins.

Art. 4    In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie, de organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of geldelijk aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van de deelnemers en toeschouwers, ongeacht de oorzaak ervan. Evenmin draagt de stichting verantwoording voor diefstallen en/of vermissing van geld, kleren of goederen.

Art 5      De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden. Indien door lokale autoriteiten c.q. bevoegden of verantwoordelijken het betreden van delen van de route verboden worden, dan is Stichting Energy4All in dit geval tegenover de deelnemer niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade behoudens het geval dat er sprake is van opzet of grove schuld van de Stichting Energy4All zelf. De deelnemer heeft in voornoemd geval dat fietstocht niet doorgaat, niet het recht nakoming te vorderen. Reeds door de deelnemer betaalde verplichtingen zal worden terugbetaald.

Art. 6    Vóór de start van het evenement moet het inschrijfgeld zijn betaald. Als een reeds ingeschrevene om wat voor reden dan ook niet kan of wil deelnemen, vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Art. 7   Als u om wat voor reden dan ook geen inschrijfbevestiging kunt overhandigen, moet u zich aan de hand van uw legitimatie melden bij de start, waar u na gegevenscontrole uw startbewijs zult ontvangen.

Art. 8    De deelnemer dient zich fietsend voort te bewegen over het door de organisator uitgezette parcours.

Art. 9    Alle geldende verkeersregels moeten worden opgevolgd. De deelnemer moet in principe op fietspaden rijden. Zijn deze niet aanwezig, mag er gebruik worden gemaakt van de rijbaan.
Verkeerslichten en aanwijzingen van de verkeersregelaars moeten worden opgevolgd.

Art. 10   Het is de deelnemer verboden:

 • Op enigerlei wijze uiting te geven aan een politieke of religieuze gezindheid;
 • Op het parcours alcoholische dranken of drugs te gebruiken;
 • Overtreders krijgen een waarschuwing en bij herhaling wordt u uitgesloten tot verdere deelname.

Art. 11   Door middel van opgave als deelnemer verleent de deelnemer toestemming aan de Stichting Energy4All voor het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens volgens de richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming per 25 mei 2018.

Art. 12  Deelnemer gaat akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film en/of video voor promotionele doeleinden van de tochten, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Voor vragen over deze voorwaarden kun u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga terug naar de Koalaride4energy4all pagina

Wijnactie2023 Forza4Paulien banner

Deze heerlijke Italiaanse wijnen zijn met zorg uitgezocht. Niet zomaar uit Noord-Italië, team Forza4Paulien gaat daar namelijk op 6 - 7 - 8 september 2023 de bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio beklimmen. Dit tijdens het evenement Forza4Energy4All, elke dag een berg beklimmen op de fiets, hardlopend en/of wandelend. Ze geven al hun energie en zamelen geld in voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Dit voor Leeuwarder Paulien Vogelzang en haar lotgenootjes. Zij hebben elke dag te maken met de gevolgen van deze genadeloze ziekte die zorgt dat ze steeds minder energie hebben, zieker worden en veel te jong overlijden. En er is nu nog geen medicijn, maar het medicijnonderzoek is al wel vergevorderd en dat geeft hoop. Er is echter nog veel geld nodig om de laatste fasen te kunnen doorlopen.

Met de steun en het enthousiasme van Wijnwinkel Wielinga is deze Wijnactie voor Forza4Paulien tot stand gekomen. Wijnwinkel Wielinga besteedt veel tijd en zorg aan de selectie van hun wijnen. Als grootste wijnwinkel van Friesland, gevestigd in Leeuwarden, vind je er meer dan 500 wijnen, bijna allemaal uit eigen import. Er zijn geweldige Noord-Italiaanse wijnen uitgezocht en geproefd, deze wijnen zijn persoonlijk bij de wijnhuizen in Italië geselecteerd en ingekocht. Dit jaar hebben we 4 wijnen geselecteerd, met nu ook een rosé wijn die zelfs bekroond is met een gouden medaille.

Bestel DE wijn hieR!

Koop via dit bestelformulier deze heerlijke wijnen. De opbrengst nemen we als sponsorgeld mee naar de Italiaanse Alpen en komt ten goede aan Stichting Energy4All. Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten! Saluti / Proost!

Wijnactie wijnen 2023:

Poesie Blush Rose cantinadiSoave

Poesie Pinot Grigio Blush Rosé

Een geurige, elegante, droge blush wijn, delicaat knapperig en aromatisch verkregen uit de Pinot Grigio-druiven. Deze roze wijn verkrijgt zijn delicate roze kleur door de natuurlijke koperen tint schillen van de Pinot Grigio. Een mooi rosé die past bij elke gelegenheid.

Eindelijk een écht goede Italiaanse rosé wijn. Deze wijn is ook nog eens bekroond met een gouden medaille. Echt een rosé die je geproefd moet hebben.

Perfect geserveerd als aperitief & een fijne begeleider van voorgerechten & wit vlees.

Sauvignon DOC Lison Pramaggiore lowres


Mazzolada Sauvignon blanc UITVERKOCHT!

Strogele, heldere kleur, lekker stuivend
met tonen van gele paprika en meloen. In de smaak droog, licht ziltig met wat groene appel en een vrij lange frisse, zachte afdronk.
Dit was de meest verkochte wijn van onze wijnactie in 2022.

Heerlijk als eetlust opwekkend aperitief,
of bij ham, vissalade, pasta gerechten
met groente en lichte visgerechten.

Pinot grigio doc venezia lr


Mazzolada Pinot Grigio

Een schoolvoorbeeld van Italiaanse perfectie. Fonkelend lichtgeel van kleur met een fijn, elegant bouquet en een geur van peer en perzik. Een delicate smaak van rijp, geel fruit en peer met eenkleine nootachtige afdronk.

Deze wijn is perfect om te serveren als
aperitief. En smaakt goed bij rijke vis-
gerechten of wit vlees. Ook als begeleider van gamba’s, schelpdieren of lichtgekruide
Oosterse schotels.

Merlot Doc Venezia


Mazzolada Merlot

Helder robijnrood van kleur. In de geur licht roodfruit als framboos en rode bes en specerijen. In de smaak zacht, vol, geconcentreerd en sappig, zeer
herkenbaar Merlot met het typerende frisse Italiaanse zuurtje. Wijn van niveau.

Combineer met middelzware vlees-
gerechten, pastagerechten met paddenstoelen en zachte Hollandse kazen. Of serveer als luxe schenkwijn.

Prijzen Forza4Paulien Wijnactie:

 • Poesie Blush Rosé € 9.99 per fles
 • Mazzolada Sauvignon € 10.99 per fles uitverkocht
 • Mazzolada Pinot Grigio € 10.99 per fles
 • Mazzolada Merlot € 10.99 per fles
 • 2 gekozen wijnen in cadeauverpakking € 21,-
 • 10% korting bij 6 flessen naar keuze
 • Incl. informatieblad van de gekochte wijn
 • Incl. Energy4All Magazine

De opbrengst van de verkochte wijn door team Forza4Paulien gaat naar Stichting Energy4All.

Wijnactie Forza4Paulien Cadeauverpakking

Bestel hier


Opbrengst Forza4Paulien Wijnactie 2022

Wielinga Wijnactie 20222 Opbrengst Forza4Paulien

Paulien en haar zus Rianne zijn af en aan gereden om de bestelde wijn op te halen bij Wijnwinkel Wielinga. Altijd stonden DIederik, Jaap en de andere toppers voor ons klaar. We zijn enorm blij met hun steun en betrokkenheid. In 2022 hebben we maar liefst € 890,- opgehaald.
En in 2023 steunen ze ons weer en kunnen we met heerlijke Italiaanse wijnen nog meer geld inzamelen voor het medicijnonderzoek.


BESTEL JOUW WIJN

De wijnen zijn te bestellen per fles, 2 flessen in cadeauverpakking en bij 6 flessen naar keuze krijg je 10% korting.
Kies welk teamlid je met jouw aankoop wilt sponsoren, de opbrengst wordt dan bijgeschreven op hun eigen sponsorpagina.
Na je bestelling nemen we contact op voor de betaling via betaalverzoek en af te stemmen hoe de wijn zo snel mogelijk bij je kan komen.
Voor vragen kan je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestel hier

Geen liefhebber van wijn maar wil je ons team wel steunen? Dat is lief en dat kan hier via onze Forza4Paulien actiepagina waar je de pagina's van de deelnemers van ons team kan vinden.

Wijnwinkel Logo Specialist 1  Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziekten    Forza4Paulien blokje

Banner Forza4Energy4All website

2023 KoalaRide4Energy4All banner v1 slider

Terugblik KoalaRide4Energy4All 2023

Zondag 7 mei was het zover.

De weersverwachting was initieel heel slecht, maar gedurende de week werd verwachting beter. Uiteindelijk hadden de fietsers een paar spetters en was de temperatuur prima om te fietsen.

Het enthousiasme was groot. Erik was gefocust op het verbeteren van zijn PR op de Oude Holleweg. Voor Anneke was het een mooie voorbereiding voor Forza4Energy4All. Grace had de route paraat en samen hebben ze een mooie rit gehad.

Niels had in het begin last van zijn knie vanwege zijn rit van 212km op zaterdag van Vlissingen naar Huissen bij Nijmegen. Ze wilden duurzaam meedoen aan de KoalaRide4Energy4All, tja dan kom je ook op de fiets 😊

Peter kwam uit Doetichem met zijn fietsmaten, op de fiets naar Nijmegen en daarna weer terug op het fietsje.

Ook nu waren er weer de enthousiaste reactie, omdat er zoveel mooie en leuke stukken waren opgenomen in de route zoals De Oude Hollweg, de Zevenheuvelweg en de Ooijpolder.

De nieuwe 100 km had nog een mooi nieuw lusje over de Mookerheide en om de Mookerplas.

Helaas was er ook pech, met een lekke band, maar dat mocht de pret niet drukken.

Jeannette en Paul zorgde voor de catering onderweg. De krentenbollen, bananen en repen gingen er wel in.

Paul, Jeannette, Pim, Fons en Johan super bedankt voor het uitzetten en organiseren van de mooie dag!

IMG 20230507 WA0004IMG 20230507 WA0008IMG 20230507 WA0018Screenshot 20230508 165833 Strava

Fietstocht voor Energy4All! 

Altijd al eens een Strava-art willen fietsen? Dit is je kans!
In 2024 zullen we weer een KoalaRide4Energy4All organiseren.  Start en Finish is bij het Radboud Sportcentrum in Nijmegen.

Route

De route van 85 kilometer wordt gefietst in de vorm van een koala, de mascotte van Energy4All. Hoe leuk is dat!

Inschrijfkosten

De kosten, die geheel ten goede komen aan het medicijnonderzoek, bedragen € 15,- tot 16 april 2023. Inschrijving na 16 april is € 20,-

Bijbestellen Bidon en/of Fietstenue

Voor € 5,- extra krijg je een mooie Energy4All bidon.
Lijkt het je leuk om in het officiële Energy4All fietstenue te fietsen. De kleding is van het professionele wielerkleding merk Bioracer (shirt € 50,- en broek € 55,-). 
Deze kan je bijbestellen bij je inschrijving.

Praktische Informatie
Start/Finish Radboud Sportcentrum
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen
Datum Datum voor 2024 volgt nog
Starttijd Tussen 10:00 -12:00 uur
Finishtijd Afmelden tot 17.00 uur
Afstand 85 kilometer
Bevoorrading Ja, halverwege
Douche gelegenheid Ja
Parkeer gelegenheid Ja
Route uitgepijld Nee, via GPX navigeren
Kosten

€ 15,- / € 20,-  met bidon (tot 16 april, daarna €20,- / €25,- met bidon)

Fietstenue Energy4All Shirt € 50,- / Broek € 55,- 

Sponsoren

Bij je inschrijving kan je aangeven of je nog een extra vrijwillige bijdrage wilt geven. Je kan je ook laten sponsoren. Maak hiervoor een actiepagina aan op ons evenement KoalaRide4Energy4All. Hulp nodig, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  we helpen je hier graag mee.

INSCHRIJVEN VOOR KOALARIDE4ENERGY4ALL volgt nog

Schrijf je snel in want het aantal deelnemers dat kan meedoen is beperkt. Je dient akkoord te gaan met de voorwaarden van deelname voor dit evenement.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Eind april ontvang je de laatste informatie over het event en het GPX routebestand van ambassadeur Johan van der Molen

Heb je nog vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 0499 kl

maxiesStopera2022 05 03 kl

Wil jij exposeren met Nederlands bekendste kunstenaars?

En ben je een ontwerptalent, grijp dan nu je kans?

Let’s go!

Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Dat doen wij op vele manieren. Sportief, creatief, maar ook op kunstzinnige wijze. Het concept is een bijzondere combinatie van Kunst, Maatschappelijk bewust ondernemen en Zorg voor elkaar.

Het was de missie van ‘The DOGPARADE’ en "De heARTparade" om bekendheid en steun te geven aan energiestofwisselingsziekte. De exposities gaven bewustwording aan de ziekte en financiële steun aan de totstandkoming van het medicijn.

e418496f4797f107a341a2fa7235fd56 The Dogparade: Dogs in drie verschillende formaten werden tot prachtige kunstwerken omgetoverd. Allemaal met hun eigen "energie"-verhaal.

Het project werd hoog ingezet met topkunstenaars, waaronder o.a. Clemens Briels, Peter Diem, Gerdine Duijsens, Fabian, Toos van Holstein, Marc Lange, Naerebout, Albert Niemeyer, Ted Noten, Jacques Tange, Richard Smeets, Wouter Stips en natuurlijk Hannes D’Haese.

Bankje JohanDe heARTparade: De Heartseats, tweepersoons hartvormige designbanken, van designer/kunstenaar Johan Leemkuil.

De heartseats werden beschilderd door de grootsten uit de hedendaagse Nederlands/Belgische schilderkunst en de aanstormende talenten. Elk bank had zijn eigen verhaal

“The Dogparade” en “The heArtparade” behoren tot de paradepaardjes van Nederlandse exposities. De parades hebben door heel Nederland gereisd. De Dogs en Heartseats hebben o.a. in de Stopera in Amsterdam gestaan, op de Masters of LXRY, op diverse exposities en in musea. Deze zijn vervolgens tijdens mooie benefietavonden geveild.

De 2 kunstzinnige parades hebben samen maar liefst meer dan €300.000,- opgebracht voor Stichting Energy4All. Deze bijdrage komt rechtstreeks ten goede aan het onderzoek naar het medicijn voor energiestofwisselingsziekten. Dit onderzoek is al vergevorderd en de klinische trials zijn in volle gang! Er is dus hoop, maar vol dat laatste traject is nog veel geld nodig.

Bekijk via onderstaande linken de Facebookpgaina's van onze vorige twee projecten:

www.heartparade.nl  -  www.thedogparade.com

Dogparade headerhartmannotengroot10531269 289904241215872 5505615138689659294 o

Nu komt de derde parade er aan! 

Voor onze derde kunstzinnige parade zijn wij op zoek naar ontwerptalenten en kunstenaars. 

Wat ga jij ontwerpen voor deze parade?
We zijn op zoek naar een bijzonder en kunstzinnig beeld/voorwerp dat door de “crème-de-la-crème” van de Nederlandse kunstenaars beschilderd gaat worden.
Al deze beelden samen, vormen de derde reizende parade met uiteindelijk de veiling.

Denk je dat jij HET idee hebt voor deze parade en dat je dit kan ontwerpen?

icoon idee 300x300Stuur jouw idee!

 • De ontwerpen worden bekeken door een jury van professionele kunstenaars.
 • Uit alle ideeën en schetsontwerpen worden 3 kunstenaars benaderd om hun ontwerp helemaal uit te werken.
 • Deze 3 kunstenaars ontvangen hier een honorarium van €250,- voor.
 • Uiteindelijk wordt er 1 ontwerp uitgekozen.
 • Van het definitieve ontwerp worden er zo'n 50  polyester uitvoeringen gemaakt, klaar om beschilderd te worden door de kunstenaars. en daadwerkelijk als parade door het land reizen en geveild gaan worden.
 • Buiten eeuwige roem, mag de uitverkoren kunstenaar, mee op reis om zijn/haar beeld te gaan afleveren bij Nederlands bekendste kunstenaars in hun atelier.
 • Hij/zij mag meedoen aan de expositie en krijgt een mooie rol tijdens de veilingavond.
 • Tevens is er een mooie geldprijs beschikbaar van €1000,-

Aanmelden/Informatie:

Stuur de volgende informatie over jouw kunstwerk: aandachtspunten/richtlijnen voor aanleveren van jouw schetsontwerp

Kenmerken schetsontwerp

 • Hou er in je ontwerp/idee rekening mee dat deze kan worden uitgevoerd als een polyester object
 • 3 dimensionaal (liefst aanleveren in 3 aanzichten (voor-, zij- en bovenaanzicht)
 • Gebruik binnenshuis en/of buitenshuis
 • Meerdere functies mogelijk,  zoals het geval is bij de Heartseats. Wat zowel een bankje is als een kunstobject.
 • Is het bestand groter dan 20MB? Gebruik dan Wetransfer (gratis online tool) voor het aanleveren van uw bestanden

Stuur jouw ontwerp in of wil je meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haertparade logoBankje IwazToos

Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
Heeft u vragen? Mail naar info@energy4all.nl

 

­