­

Energy4AllLoterij Banner

Na al drie succesvolle edities organiseren we ook in 2024 weer de Energy4All Loterij. Dit gaan we weer doen zonder kosten te maken zodat de opbrengst echt naar het medicijnonderzoek en bekendheid voor energiesofwisselingsziekten kan gaan. Vorige jaren hebben wij ook alle prijzen belangeloos beschikbaar gesteld gekregen. Help ons ook mee weer een mooie prijzenpot te maken! We gaan ervoor om in 2024 ook weer heel veel loten te verkopen. Naast de opbrengst kunnen we veel mensen blij maken met een leuke prijs. De prijzen en het bedrijf of de persoon die het beschikbaar heeft gesteld worden op de Energy4All
website mooi vermeld bij de prijs. De prijzen mogen een maximale waarde hebben van € 449.- om onze loterij kosteloos te houden. Help ook mee mooie prijzen te verzamelen!
De loten kunnen vanaf 15 juni 2024 online worden verkocht voor € 5,- per stuk.
Met de aankoop van loten kan je deelnemers van Forza4Energy4All en de MITO Estafette te steunen.

Meer over de
Energy4All Loterij

Uitleg over hoe je meespeelt, hoe je je
lot ontvangt, informatie over o.a. de trekkingsdatum en ook de spelregels.

Over de Loterij

DE START IS OP

zaterdag
15 JUNI 2024

De trekking is op 14 december onder toeziend oog van 
notaris Klaas-Albert Veerbeek.

 

 

mooie prijzen te winnen!

Prijzenpot

Met jouw lot(en) kan je mooie prijzen winnen. De prijzen in onze prijzenpot zijn allemaal belangeloos ter beschikking gesteld.

We zijn druk bezig de prijzen voor 2024 te verzamelen. Helpook mee en vraag in jouw omgeving of bedrijven een prijs ter beschikking wil stellen.
De waarde van de prijs mag maximaal € 449,- zijn..

BEKIJK HIER DE TE WINNEN PRIJZEN

Heb je vragen, heb je een mooie prijs kunnen regelen of stel je zelf een prijs beschikbaar? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tacx boost bundle turbotrainer2 Energy4AllLoterij
Zaanse Schans Card Museum Energy4AllLoterij
pick nick tafel 1
 

 


Heb je nog vragen over de Energy4All Loterij, neem dan contact op via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­