­

Jolijn Knikman

Na acht jaar van uitzonderlijk toegewijd leiderschap delen wij met dankbaarheid en trots mee dat de voormalige directeur van Energy4All, Paul in den Bosch, 1 februari 2024 het stokje overdraagt aan Jolijn Knikman.
Paul heeft indrukwekkend werk verricht en zal regelmatig actief betrokken blijven bij de stichting.
Wij willen namens Energy4All onze diepe waardering uitspreken voor Paul's onvermoeibare inzet en toewijding. Zijn leiderschap heeft de stichting naar indrukwekkende hoogten geleid en een solide basis gelegd voor de toekomst.
Jolijn Knikman, een gedreven professional met een succesvolle achtergrond als CEO van een cybersecuritybedrijf, neemt nu het roer over.
Haar keuze voor Stichting Energy4All is gebaseerd op een reeks boeiende kennismakingsgesprekken, waarin ze werd aangetrokken door de warme gemeenschap en onder de indruk is van wat de stichting tot nu toe heeft bereikt.
Jolijn is 47 jaar en brengt niet alleen waardevolle leiderschapskwaliteiten mee, maar ook een diepgaande wens om haar expertise in te zetten om samen met de vrijwilligers de stichting verder te laten groeien. Haar doel is om nog meer geld in te zamelen voor het onderzoek naar een medicijn voor mitochondriële ziekten en ze is vastbesloten om de missie van Energy4All voort te zetten.
"Ik ben verheugd om deel uit te maken van Energy4All en ben onder de indruk van de impact die de stichting reeds heeft gemaakt," zegt Jolijn. "Samen met het toegewijde team van vrijwilligers en met de steun van de gemeenschap, ben ik vastberaden om het verschil te maken en meer middelen te genereren voor het bestrijden van deze ziekte."
Wij danken Paul in den Bosch voor zijn inspirerende leiderschap en het pad dat hij heeft uitgestippeld voor Energy4All. Tegelijkertijd wensen we Jolijn Knikman veel succes en inspiratie in haar nieuwe rol als directeur van de stichting. Laten we gezamenlijk blijven werken aan een toekomst waarin de strijd tegen mitochondriële ziekte steeds dichter bij een oplossing komt.
Wij zijn Marleen Wallerbosch en het team van “ROMYN Werving & Selectie” enorm dankbaar dat zij ons belangeloos hebben geholpen bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat voor deze mooie functie.

 

­