­
Directeur Paul in den Bosch stopt
 
Bij deze willen wij jullie mededelen dat Paul in den Bosch heeft besloten om te stoppen als directeur bij onze stichting. In oktober 2015 is hij op verzoek van het toenmalig bestuur aangetreden met de opdracht om na de crisis die was ontstaan, het schip weer vlot te trekken en meer in het bijzonder de harmonie binnen de stichting te herstellen. Daar is hij zeer goed in geslaagd en wij zijn hem daar ook zeer dankbaar voor.
 
Op onze laatste informatiedag op 1 april jl. hebben wij jullie kunnen informeren dat we met de stichting een vernieuwde koers willen gaan varen waarbij er meer aandacht is voor awareness bij de Nederlandse bevolking voor energiestofwisselingsziekten met als doel om uiteindelijk meer opbrengsten te kunnen genereren. De Raad van Toezicht heeft in overleg met Paul en na gesprekken met diverse geledingen binnen de stichting hiertoe besloten. Kort daarna heeft Paul aan de Raad van Toezicht aangegeven dat hij na 8 jaar leiding te hebben gegeven aan Energy4All het beter vindt voor de stichting als er een nieuwe directeur komt die nog meer geschikt is om de stichting onder die vernieuwde koers te managen. Daarnaast wil hij gewoonweg minder gaan werken en dat past niet binnen de functie van directeur van onze stichting. Uiteraard respecteert de Raad van Toezicht zijn besluit.
 
Paul geeft aan dat het geen makkelijke beslissing is geweest. De stichting, het doel van de stichting, en met name ook onze community draagt hij een zeer warm hart toe. Hij heeft dan ook aangegeven dat hij wel betrokken zal blijven bij de stichting, alleen niet meer als directeur. De Raad van Toezicht realiseert zich heel goed, dat Paul afgelopen jaren het boegbeeld is geweest van de stichting en veel voor de stichting heeft betekend. Daarvoor zijn wij Paul zeer dankbaar. We zijn ondertussen gestart met een procedure om een opvolger voor Paul te vinden en daarop zullen wij later terugkomen.
 
Namens de Raad van Toezicht van stichting Energy4All,
Eric Oomen
Bent u of kent u een goede kandidaat die geschikt zal zijn als directeur van Stichting Energy4All? Neem dan contact met ons op.
­