­

Energy4All Loterij Logo

De Energy4All loterij is gestart. Een win-win situatie, want door een lot van de Energy4All loterij te kopen maak je kans op prachtige prijzen en steun je ook nog eens het belangrijke medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten de wereld uit te helpen. Dit is van levensbelang voor alle patiënten met deze ziekte waar tot op de dag van vandaag nog geen medicijn voor is.

Meedoen?!
Voor maar €5,- per lot kun je al meespelen in onze online loterij en maak je dus kans op geweldige prijzen. Je kunt je lot simpel online kopen en betalen. Uiteraard kun je ook meerdere loten kopen, dan komt jouw persoonlijke lotnummer meerdere malen in de pot van de trekking en maak je dus vaker kans om één van de mooie prijzen te winnen. Je kunt geen loten meer kopen.

Prijzen
De prijzenpot is goed gevuld, zo kun je een rondvaart door Amsterdam winnen, een video opname gemaakt door Jaap van Willigen, theatervoorstelling met diner in de Oranjerie en nog veel meer. Diverse sponsoren hebben een prijs gedoneerd die jij kunt winnen tijdens de loterij. Doordat zij deze prijzen belangeloos bschikbaar hebben gesteld gaat de complete opbrengst van de loterij naar het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten.

Forza
Tot 10 december 2021 kun je met de aankoop van jouw loten ook nog eens jouw Forza4Energy4All team steunen. Je kunt op het online bestelformulier van de loterij aangeven welk team je wilt steunen en je kunt er zelfs nog voor kiezen om een specifiek teamlid te steunen, Hiermee help jij onze Forza4Energy4All deelnemers om met een nog groter sponsor bedrag de Italiaanse bergen te beklimmen.

Voor meer informatie over de loterij, kijk op: https://energy4all.nl/energy4all-loterij/energy4all-lot-kopen 

­