­

afbeelding kw1c voor energy4all 1

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een groep fanatieke studenten van de sportacademie van het Koning Willem 1 College in Den Bosch die zich gaan inzetten voor Energy4All en in het speciaal voor Jenske. Voor een opdracht van school moeten zij een sportief evenement organiseren voor een goed doel. Nadat vorig jaar een groep studenten Energy4All koos en hiermee veel indruk wist te maken, was de keuze voor dit jaar dan ook snel gemaakt.  
In het schooljaar 2020-2021 hopen zij een leuke activiteit te gaan organiseren voor Jenske en Energy4All.

kleurplaatactie sintKleuractie
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen en bekendheid te creëren voor de stichting hebben de studenten alvast  een paar leuke acties bedacht. Zo houden zij een kleurwedstrijd. Je kunt een kleurplaat downloaden via onderstaande link, je kunt kiezen uit een kleurplaat van Kootje de Koala of één van sinterklaas samen met zijn paard Ozosnel. De kleurplaat kun je vervolgens op je allermooist inkleuren en voor 18 december weer opsturen naar: Mozartstraat 18, 5751EL Deurne. Alle deelnemers krijgen een leuk prijsje maar Jenske kiest uiteindelijk de mooiste kleurplaat uit en diegene krijgt de hoofdprijs.
Download: Kleurplaat Kootje de Koala
Download: Kleurplaat Sint en Ozosnel

Kerst ornamenten  kerstornamenten
De studenten verkopen vanaf nu ook mooie sfeervolle houten (kerst)ornamenten voor in je huis of voor in de kerstboom. Deze ornamenten worden met de hand gemaakt door @woodvibe.hout, de houten schijfjes worden ingebrand met een kerstwens en/of het logo van Energy4All. Je kunt al een ornament kopen voor maar €5,- per stuk, een gedeelte van de opbrengst gaat naar Energy4All zodat het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten weer door kan gaan.  
Wil jij ook zo’n prachtig houten ornament? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geef aan welke jij graag wilt ontvangen en zij zorgen dat deze prachtige creaties bij jouw thuis komen.

 Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke studenten? Neem dan eens een kijkje op hun facebookpagina, daar houden zij al hun acties bij en stellen zichzelf graag aan je voor. Facebookpagina KW1C
                                                                                                     

kerstornamenten 2

                   kerstornamenten 3

­