­

forza2021 inschrijving

De datum voor Forza4Energy4All 2021 is bekend! Van 2 t/m 4 september 2021 vindt in Italie het sportieve en gezellige evenement plaats.
Helaas is er geen editie in 2020 vanwege de coronacrisis, een pijnlijk maar verstandig besluit, maar in 2021 gaan we er weer voor.

De uitdaging
Tijdens het jaarlijkse Forza4Energy4All beklimmen de deelnemers de Gavia, Mortirolo en Stelvio, dit zijn grote bergreuzen die o.a. in de Giro d'Italia worden verreden, zelfs voor de meest ervaren sporter een flinke maar prachtige uitdaging. Tijdens het beklimmen van deze bergen zullen de deelnemers voelen wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte dagelijks ervaren, een pittige strijd om een doel te bereiken. Patiënten met een energiestofwisselingsziekte ervaren zo’n strijd bij alle kleine dagelijkse activiteiten en spreken dagelijks hun doorzettingsvermogen aan om de dag door te komen.

Naast de sportieve uitdaging is het ook een groot feest om deze dagen samen met mede Forzanen en hun supporters te beleven. Forza wordt ervaren als een warm bad met veel aandacht voor elkaar en is een avontuur dat je niet mag missen.

Doe mee!
Ga jij met ons mee naar Italie om daar al wandelend, fietsend of hardlopend de berg reuzen te beklimmen, misschien maak jij er wel een combinatie van en ga je op verschillende manieren op weg naar de top. Ook kun je samen met een team richting de finishlijn, met jouw familie, vrienden, buren, collega’s of wie dan ook. Lukt het je niet om de bergen te beklimmen maar je wilt wel graag mee, supporters en vrijwilligers zijn ook van harte welkom, samen maken we het tot een waanzinnig evenement.

Stond je al ingeschreven voor Forza4Energy4All 2020 en had je al een actiepagina, dan is die nu gekoppeld aan de actiepagina Forza4Energy4All 2021, het opgehaalde sponsorgeld gaat dus gewoon mee naar volgend jaar! Let op, je moet je wel opnieuw inschrijven voor het evenement op de website via het inschrijfformulier. 

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 1 juli 2020 om 0:04uur op : https://www.forza4energy4all.nl/forza4energy4all/inschrijven2021 .
Wie zich inschrijft voor 1 november 2020 krijgt een leuke vroegboek korting.

Meer informatie over dit prachtige evenement, prijzen, hotels, omgeving etc. kun je vinden op www.forza4energy4all.nl

Mocht je vragen hebben, mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twijfel je nog of ben je nieuwsgierig geworden, klik hier voor een uitgebreid verslag van de vorige editie. 

forza afbeelding

­