­

Rowena in memorian Survival Run - 1 oktober 2016

Handbalvereniging DSO uit Den Helder organiseerde vandaag hun open dag. Dit jaar werd daarbij speciaal de Rowena (in memoriam) survival run gehouden. In maart van dit jaar is DSO-speelster Rowena Mulder op elfjarige leeftijd overleden aan de energiestofwisselingsziekte MELAS. Ter nagedachtenis aan haar zijn de teams van de vereniging de survivalrun (13 uur) vol energie aangegaan. De hindernissen tijdens deze run stonden voor de zware obstakels in het leven van iemand met een energiestofwisselingsziekte.

De DSO-teams en andere deelnemers hebben zich laten sponsoren voor hun uitdaging, ook werden er tijdens de dag veel donaties in ontvangst genomen. Handbalvereniging DSO heeft vandaag een geweldig bedrag opgehaald van € 3.315,12!
Met deze actie steunt DSO de goede doelen Stichting Energy4All en Metakids die beide een donatie van € 1.657,56 in ontvangst mochten nemen.
Er is gekozen voor deze twee stichtingen die zich inzetten om de ziekte meer bekendheid te geven en een medicijn te vinden om de ziekte te stoppen.

Het was een bijzondere dag, wat een energie ter nagedachtenis aan Rowena.

Rowena in memorian Survival Run - 1 oktober 2016 Rowena in memorian Survival Run - 1 oktober 2016

Rowena in memorian Survival Run - 1 oktober 2016 Rowena in memorian Survival Run - 1 oktober 2016 Rowena in memorian Survival Run - 1 oktober 2016

Rowena in memorian Survival Run - 1 oktober 2016 ChequeRowenaSurvivalrun Energy4All

­