­
×

Attentie

Gebrek aan toegang tot rechten - file '/cache/1/e170a13718e36fa9d5c91d8ec305b7ff.jpg'

Voorwaarden voor deelname aan KoalaRide4Energy4All:

Art. 1   Door inschrijving en deelname verklaart elke deelnemer met de bepalingen en voorschriften van dit reglement op de hoogte te zijn en deze zonder enige reserve te aanvaarden.

Art 2. De inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen door de Stichting Energy4All.

Art. 3   De deelnemer fietst op eigen verantwoording en risico. De organisatie en haar vrijwilligers zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele vóór, tijdens, na of als gevolg van deelname ontstane ongevallen, ziekten, overlijden; schade, vermissing, of diefstal van goederen; en evenmin voor eventuele nadelige gevolgen van afgelasting van het evenement als gevolg van calamiteiten, extreme weersomstandigheden, of anderszins.

Art. 4    In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie, de organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of geldelijk aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van de deelnemers en toeschouwers, ongeacht de oorzaak ervan. Evenmin draagt de stichting verantwoording voor diefstallen en/of vermissing van geld, kleren of goederen.

Art 5      De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden. Indien door lokale autoriteiten c.q. bevoegden of verantwoordelijken het betreden van delen van de route verboden worden, dan is Stichting Energy4All in dit geval tegenover de deelnemer niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade behoudens het geval dat er sprake is van opzet of grove schuld van de Stichting Energy4All zelf. De deelnemer heeft in voornoemd geval dat fietstocht niet doorgaat, niet het recht nakoming te vorderen. Reeds door de deelnemer betaalde verplichtingen zal worden terugbetaald.

Art. 6    Vóór de start van het evenement moet het inschrijfgeld zijn betaald. Als een reeds ingeschrevene om wat voor reden dan ook niet kan of wil deelnemen, vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Art. 7   Als u om wat voor reden dan ook geen inschrijfbevestiging kunt overhandigen, moet u zich aan de hand van uw legitimatie melden bij de start, waar u na gegevenscontrole uw startbewijs zult ontvangen.

Art. 8    De deelnemer dient zich fietsend voort te bewegen over het door de organisator uitgezette parcours.

Art. 9    Alle geldende verkeersregels moeten worden opgevolgd. De deelnemer moet in principe op fietspaden rijden. Zijn deze niet aanwezig, mag er gebruik worden gemaakt van de rijbaan.
Verkeerslichten en aanwijzingen van de verkeersregelaars moeten worden opgevolgd.

Art. 10   Het is de deelnemer verboden:

 • Op enigerlei wijze uiting te geven aan een politieke of religieuze gezindheid;
 • Op het parcours alcoholische dranken of drugs te gebruiken;
 • Overtreders krijgen een waarschuwing en bij herhaling wordt u uitgesloten tot verdere deelname.

Art. 11   Door middel van opgave als deelnemer verleent de deelnemer toestemming aan de Stichting Energy4All voor het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens volgens de richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming per 25 mei 2018.

Art. 12  Deelnemer gaat akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film en/of video voor promotionele doeleinden van de tochten, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Voor vragen over deze voorwaarden kun u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga terug naar de Koalaride4energy4all pagina

2023 KoalaRide4Energy4All banner v1 slider

Fietstocht voor Energy4All! 

Altijd al eens een Strava-art willen fietsen? Dit is je kans!
Op zondag 7 mei 2023 organiseert Stichting Energy4All een toertocht voor het goede doel: ontwikkeling van een medicijn voor energiestofwisselingsziekten. Start en Finish is bij het Radboud Sportcentrum in Nijmegen.

Route

De route van 85 kilometer wordt gefietst in de vorm van een koala, de mascotte van Energy4All. Hoe leuk is dat!

Inschrijfkosten

De kosten, die geheel ten goede komen aan het medicijnonderzoek, bedragen € 15,- tot 16 april 2023. Inschrijving na 16 april is € 20,-

Bijbestellen Bidon en/of Fietstenue

Voor € 5,- extra krijg je een mooie Energy4All bidon.
Lijkt het je leuk om in het officiële Energy4All fietstenue te fietsen. De kleding is van het professionele wielerkleding merk Bioracer (shirt € 50,- en broek € 55,-). 
Deze kan je bijbestellen bij je inschrijving.

Praktische Informatie
Start/Finish Radboud Sportcentrum
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen
Datum Zondag 7 mei 2023
Starttijd Tussen 10:00 -12:00 uur
Finishtijd Afmelden tot 17.00 uur
Afstand 85 kilometer
Bevoorrading Ja, halverwege
Douche gelegenheid Ja
Parkeer gelegenheid Ja
Route uitgepijld Nee, via GPX navigeren
Kosten

€ 15,- / € 20,-  met bidon (tot 16 april, daarna €20,- / €25,- met bidon)

Fietstenue Energy4All Shirt € 50,- / Broek € 55,- 

Sponsoren

Bij je inschrijving kan je aangeven of je nog een extra vrijwillige bijdrage wilt geven. Je kan je ook laten sponsoren. Maak hiervoor een actiepagina aan op ons evenement KoalaRide4Energy4All. Hulp nodig, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  we helpen je hier graag mee.

INSCHRIJVEN VOOR KOALARIDE4ENERGY4ALL

Schrijf je snel in want het aantal deelnemers dat kan meedoen is beperkt. Je dient akkoord te gaan met de voorwaarden van deelname voor dit evenement.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Eind april ontvang je de laatste informatie over het event en het GPX routebestand van ambassadeur Johan van der Molen

Heb je nog vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 0499 kl

Met jouw Energy4All lot steun je Stichting Energy4All en kun je mooie prijzen winnen.
Alle prijzen zijn belangeloos ter beschikking gesteld door sponsoren.


Surfclinic inclusief BBQ

Altijd al een keer willen proberen te surfen? Of je surfskills verder verbeteren? als je deze prijs wint kan je dit doen onder zeer professionele  leiding van olympisch atleet en drievoudig wereldkampioen Lilian de Geus!
Lilian geeft samen met haar tweelingzus Esther een surfclinic voor 5 personen. Met als afsluiting een lekkere BBQ.

Beschikbaar gesteld door Van Tol Retail - Bodegraven

Surfclinic door Lilian en Esther de Geus Energy4AllLoterij

Surfclini vanTol logo Energy4AllLoterij


Tacx Booster Hometrainer

De Tacx Boost hometrainer is gemakkelijk en stil. Hierop kan je het hele jaar door blijven trainen op de fiets, terwijl u bijhoudt hoe ver en hoe snel en zelfs trainen met uw favoriete apps zoals de Tacx Training-app, Zwift of TrainerRoad.

Super eenvoudige installatie. Het is klaar in twee klikken. En wee makkelijk op te bergen.
Regel de weerstand handmatig met 10 niveaus en tot 1050 watt. Train zonder het hele huishouden wakker te maken. Met de meegeleverde snelheidssensor kun je snelheid, afstand en virtueel vermogen bijhouden tijdens het trainen. Succes met trainen en wie weet doe je volgend jaar mee met Forza4Energy4All en fiets je met ons o.a. de Stelvio op.

tacx boost bundle turbotrainer Energy4AllLoterij
tacx boost bundle turbotrainer2 Energy4AllLoterij


Golfen en Lunchen bij BurgGolf

BurgGolf Wijchen staat voor genieten en ontspannen in een gastvrije, natuurrijke omgeving. Als winnaar van deze prijs nodigt Paul in den Bosch, directeur van Stichting Energy4All, u uit om samen met een partner of vriend met hem te gaan golfen. Na de 18 holes staat er ook nog een lekkere lunch voor u klaar.

 • 1 x flight 2 personen Golfclub de Berendonck,
  Championship Course (18 holes)

Ter beschikking gesteld door PePe Interim management

BurgGolf Wijchen logo Energy4AllLoterij
BurgGolf Wijchen Energy4AllLoterij


Airfryer DeLonghi IdealFry

Ideaal is een airfryer om de lekkerste dingen te maken.
Deze DeLonghi airfryer heeft een 4-in-1 functie:
heteluchtfriteuse, mini-oven, circulatiegrill en bakpan in één. Voor maximaal 1,25 kg verse patat of 1 kg diepvriespatat. Hij is ook geschikt voor het bakken van brood en koek (à 750 g).

Zorgt voor uitstekende kookresultaten, snelle bereiding voor maximale tijdbesparing & een grote verscheidenheid aan recepten voor uitstekend kookplezier

Beschikbaar gesteld door Expert Tromp in Beuningen

DeLonghi AirFryer 1 ExpertBeuningen Enegy4AllLoterij


Vaartocht langs molens Zaanse Schans

De Windmillhopper is een familiebedrijf dat vaartochten verzorgt in een open sloep.

Deze prijs is een mooie en informatieve vaartocht (met gids) langs de eeuwenoude molens van de Zaanse Schans. Onderweg wordt en stop gemaakt bij molen De Bonte Hen, hier krijgen jullie een speciale rondleiding in de molen.

De prijs is geldig op een zaterdag of zondag tijdens het vaarseizoen (April t/m eind September).
De sloep biedt plaats aan maximaal 12 personen.
Start 10.00 uur rondvaart, duurt totaal 1 uur.

Beschikbaar gesteld door Windmillhopper.nl

Windmillhopper sloeptocht Zaanse schans Energy4All LoterijWindmillhopper sloeptocht Zaanse schans 2 Energy4All Loterij


Culinair arrangement restaurant De Arend

Geniet van een heerlijke culinaire avond met een viergangendiner voor 2 personen met een passend wijnarrangement. Huiselijke intimiteit voert in restaurant De Arend in Winssen de boventoon. Het is een plek waar je jezelf thuis voelt. Waar je samen proeft, lacht en goede gesprekken hebt. Onder het genot van verrassend bijzondere smaken die met de grootste zorgvuldigheid aan je worden geserveerd.

Beschikbaar gesteld door Restaurant De Arend

Gasterij de ArendGasterij de Arend keuken Energy4AllLoterij


Sieradenset AmoNoa door Mike

Deze prachtige sieraden maken je look helemaal compleet. Ze zijn zo mooi en uniek en laten je stralen.

De stenen van deze prachtige hanger en oorbellen zijn handgemaakt. Gemaakt door Mike Zeelen, ze schrijft:
"Het is een set uit de sieradenlijn 'AmoNoa' die ik gestart ben na het heenvliegen van onze vent Noa vorig jaar."

Mike is kunstenaar en creëert met veel zorg en liefde de mooiste kunst met een speciale techniek, daardoor is elk object uniek.
De prijs bestaat uit een setje zilveren oorbellen en een hanger inclusief ketting (staat niet op de foto).

Sieradenset AmoNoa MikeZeelen Energy4AllLoterij


Tefal Simply Invents Friteuse

De eerste frituurpan voorzien van een draaiend handvat om het mandje te schudden terwijl het deksel gesloten blijft. Hiermee kan het overschot aan vet worden verwijderd zonder dat dit op het werkvlak terechtkomt. Bevat een antigeurtjesfilter met actieve koolstof. Door een inhoud van 1200 gram en 1900 Watt vermogen kan je tot 5 personen in korte tijd van een vers portie frietjes voorzien. De anti-aanbaklaag van de binnenpan voorkomt aangebakken snacks. Het kijkvenster biedt daarnaast het gemak om te controleren of de snacks de juiste kleur hebben. Afhankelijk van de snack die je gaat frituren kan je de thermostaat van de Tefal friteuse instellen


TefalFriteuse Energy4AllLoterij


Art by Meer verassingspakketten

Merel (17) heeft een groot talent! Ze tekent en schildert de mooiste creaties en biedt haar mooie afbeeldingen aan in haar webshop. Ze maakt o.a. kaarten, stickers, portretten, notitieboekjes en tasjes.

Haar broertje Freek heeft een energiestofwisselingsziekte en met liefde maakt ze twee verassingspakketten voor twee winnaars.

Deze prijs mogen we 2x weggeven.

Beschikbaar gesteld door Art by Meer

Aert byMeer pakket Energy4AllLoterij


Zaanse Schans beleving

Een mooie dag beleven met een bezoek aan de Zaanse Schans is een aanrader. Wij mogen 2x een set van twee Zaanse Schans Cards weggeven, dit is inclusief:

 • Entree Zaans Museum & Verkade Experience
 • Entree Wevershuis en Kuiperij
 • Entree Museum Zaanse Tijd
 • Entree Verfmolen De Kat en Houtzaagmolen Het Jonge Schaap
 • Entree Wereld van de Windmolens (museum)
 • Informatieboekje Zaanse Schans
 • 30% korting op parkeren (€ 7,50 i.p.v. € 11 per auto)
 • 10% korting bij restaurant De Kraai (minimale besteding € 10)

We mogen 2 prijswinnars blij maken met deze prijs van 2 Zaanse Schans Cards.

Beschikbaar gesteld door het Zaans Museum

Zaanse Schans Card Energy4AllLoterij
Zaanse Schans Card Museum Energy4AllLoterij


Kärcher hogedrukreiniger

De Kärcher K2 Home hogedrukreiniger is bedoelt voor incidenteel gebruik en levert goede resultaten op bij lichte vervuiling rondom het huis, bijvoorbeeld op fietsen, tuingereedschap of tuinmeubilair.
De hogedrukreiniger is uitgerust met een spuitpistool, hogedrukslang van 4 meter, één spuitlans, vuilfrees met roterende puntstraal om hardnekkig vuil snel te verwijderen en waterfilter om de pomp te beschermen tegen vuildeeltjes. Met de extra Home Kit inclusief terrasreiniger T 150 en 500 ml Patio & Deck reinigingsmiddel maakt je het terras rondom het huis schoon.

Beschikbaar gesteld door het Karwei Bodegraven

Kärcher hogedrukreiniger 2 KarweiBodegraven Energy4AllLoterij


Nespresso Magimix

De Magimix Nespresso M100 Automatic is een compact model met een gedurfd design, volledig afgestemd op de kunst van de espresso in al zijn vormen. Gemakkelijk te gebruiken, kopje na kopje krijg je perfecte koffie.

Het apparaat heeft een programmeerbare dosering van de hoeveelheid, opvangbak voor gebruikte capsules en een itneembaar waterreservoir van 1 liter.

Je krijgt er 12 Nespresso cups bij om meteen te kunnen genieten van jouw eigengemaakt espresso.

Nespresso Magimix M100 Energy4All Loterij

 


Dag varen met Plezierbootje.nl

Het is heerlijk om met familie of vrienden tijd door te brengen
op het water. Je vaart in de sloep ‘Gentle 500', voorzien van
een zuinige Suzuki 9,9 PK buitenboordmotor met zeer lage
CO2 uitstoot. Deze prachtige sloep is geschikt voor maximaal 6 personen en is voorzien van een cabriokap.
Je vaart vanaf recreatiepark Rhederlaagse Meren hele mooie routes. De boot is van 9:00 tot 22:00 uur beschikbaar om een mooie dag te beleven. Elk bootje draagt de naam van een kind met een energiestofwisselingsziekte.

Beschikbaar gesteld door Plezierbootje.nl

Plezierbootje2 Energy4All LoterijPlezierbootjes logo 300x100

 


Stella Fietsaccessoire pakket

Stela fietsen maakt geweldige e-bikes gedreen op energie. Ze dragenSTichting Energy4All een warm hart toe. Naast e-bikes hebben ze ook mooie accessoires, deze Stella jute tas is gevuld met:

 • fietstas
 • fietspomp
 • kettingslot
 • bidon
 • Keycord
 • actie kladblok

2x mogen we deze prijs wegggeven.

Beschikbaar gesteld door Stella Fietsen

Stella Fietsen Accesoiresset Energy4AllLoterij

 


Dinerbon Mercatu of Reeuwijkse Hout

Met deze dinerbon ter waarde van € 50,- kan je heerlijk eten bij het restaurat van jouw keuze Ostaria Mercatu of Reeuwijkse Hout in Reeuwijk.

Osteria Mercatu serveert diverse gerechten met onder meer heerlijke pasta's of knapperige pizza's, belegd met de beste ingrediënten. Geniet van de heerlijke Italiaanse smaken.

Heerlijk eten met op de achtergrond een prachtig uitzicht op de Reeuwijkse Plassen zorgt Restaurant ’t Reeuwijkse Hout. Schuif aan in dit ontspannen restaurant voor klassieke gerechten als een malse saté, flinterdunne carpaccio of een heerlijke seizoenssoep.

2x mogen we deze prijs wegggeven.

Beschikbaar gesteld door Osteria Mercatu
en door Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout

DinerbonMercatu

Dinerbon ReeuwijkseHout

Dinderbon ReeuwijkseHoutTerras

 


BBQ
Barrel

Deze hoogwaardige barbecue en tevens rookoven van Grolsch kan je ook gebruiken als haard voor extra warmte op koude nachten.Hij heeft een geïntegreerde thermometer waarmee hij nauwkeurig en snel kan grillen en roken. Het tonvormige ontwerp bevordert het schoorsteeneffect voor een snelle verwarming. Je kunt in de zomer en de winter op twee niveaus grillen.

Bereid heerlijk gerookt vlees en klassieke Amerikaanse BBQ-gerechten en geniet van een warme en gezellige avond met je familie en vrienden door deze multifunctionele barbecue barrel.


GrolschBBQbarrel Energy4All Loterij

 


Pakket van Fietsspeciaalzaak Roelofs

Fietsspeciaalzaak Roelofs in Arnhem draagt Stichting Energy4All al lange tijd een warm hart toe. Ze hebben een mooi pakket samengesteld, een mooi prijs om te winnen.
Het pakket bestaat uit:

 • Roelofs fietsshirt in uw maat.
 • Roelofs Sporttas
 • Twee Roelofs bidons

Beschikbaar gesteld door de Fietsspeciaalzaak Roelofs

Fietsspesciaalzaak Roelofs pakket Energy4AllLoterij

 


Italiaans pakket van AH Bodegraven

Met deze prijs kan je thuis volop genieten van Italiaanse smaken. Dit Albert Heijn krat zit helemaal vol met lekkere producten zoals pasta, olijfolie, pesto en pastasaus. En ook een tijdschrift waarin je van alles kan lezen over het mooie Italië.
Waan je weer even in dit mooie land, een prijs waar je nog lang plezier van hebt.

Beschikbaar gesteld door Albert Heijn Bodegraven

AH Italiaans pakket Energy4AllLoterij

 


Workshop Beeldhouwen 

Patrick Olthof geeft een leuke workshop beeldhouwen in zijn atelier te Hengelo.Tijdens de workshop ga je aan de slag met een door uw gekozen steen. In een ongedwongen sfeer ga je met maximaal 4/5 personen bezig met het maken van uw beeld. Kleinschalig dus gezellig en daarom voldoende aandacht voor iedereen. Patrick begeleid je met tips en hulp waar nodig.

Beschikbaar gesteld door Patrick Olthof - Beeld van jezelf

Beeldhouwen PatrickOlthof 2 Energy4AllLoterij

 Pizza Firepit & Grill BBQ

Geniet van lekkere pizza's en een gezellig vuur met deze fantastische en zeer stijlvolle La Hacienda Steel Pizza Firepit & Grill van 56cm x H61cm. Er gaat niets boven de smaak van eten dat boven een traditioneel houtvuur wordt gekookt! Deze Pizza Firepit kan niet alleen gebruikt worden voor het bakken van pizza's op de pizzasteen maar ook voor het bereiden van ander BBQ eten op de bijgeleverde grill rooster. Daarnaast kun je hem gebruiken als een standaard vuurkorf om je tot diep in de nacht warm te houden.
Het is een product van hoge kwaliteit dat de perfecte maat heeft om mee te nemen op picknicks of mee camperen.

Pizza Steel Firepit5 LaHacienda Energy4AllLoterij

 


Rijksmuseum bezoeken

Hét museum van Nederland, in Amsterdam. Kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot Mondriaan. Ervaar de Nachtwacht en talloze andere wereldberoemde meesterwerken.

Het Rijksmuseum is dé plek in Nederland voor historie en beeldende kunst. Met duizenden kunstwerken uit binnen- en buitenland. Bewonder het prachtige werk van Nederlandse meesters zoals Rembrandt, van Gogh of Mondriaan. Of bekijk de bijzonder levendige werken van de schilder- en beeldhouwtalenten uit Italië.

Als winnaar ontvang je 2 toegangskaarten voor een bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam.

Beschikbaar gesteld door Het Rijksmuseum

Rijksmuseum Energy4AllLoterij

Rijksmuseum Nachtwacht Energy4AllLoterij

 


Lunchbuffet Van der Valk Leeuwarden

Geniet van een heerlijk buffet met lunchgerechten inclusief koffie, thee melk en jus d’ orange. Keuze uit soep, afgebakken brood, verschillende smeersels, kas en vleeswaren, en salades.
Ook vers handfruit Yoghurt, kwark en vers fruitsalade van het seizoen. En daarnaast ook diverse gerechten (vlees/vis) a la minute voor u bereid met seizoensgroenten en vegetarische pasta  Dit lunchbuffet is beschikbaar gesteld voor 2 personen.

Beschikbaar gesteld door Van der Valk Leeuwardeb

Lunchbuffet Van der Valk Leeuwarden 2 Energy4AllLoterij

Lunchbuffet Van der Valk Leeuwarden Energy4AllLoterij


Wijnkist incl. sommelierset en fles wijn

De 7-delige wijnset met sommelier set in het deksel van de luxe wijnkist presenteer je de wijn in stijl! Deze prijs bestaat uit:

 • Fles Mazzolada Sauvignon blanc wijn uit Noord-Italië.
 • Wijnkist
 • Druppelring
 • Wijnstopper
 • Wijnschenker met sluiting
 • Wijnthermometer
 • Kelners mes

Wijn Cadeauset Energy4AllLoterij1


KING legpuzzelset van 1000 stukjes

Ben jij toe aan een moment voor jezelf of samen met de familie bezig te zijn? Met puzzelen vergeet je even helemaal de tijd... met als eindresultaat een schitterend plaatje waar je echt van kunt genieten.
Deze set bestaat uit deze drie King puzzels van 68 x 49 cm.

 • Big Ben & Parliament house, Londen
 • Kollfusch, Dolomieten, Italie
 • Plitvice watervallen Kroatie

KingPuzzelset Energy4AllLoterij

 


Cakepop Maker

Met de Tristar cakepop maker maak je de lekkerste cakepops in een handomdraai, in enkele minuten serveer je twaalf cakepops tegelijkertijd. Na het bakken heb je ze zo weer uit de cakepopmaker dankzij de anti-aanbaklaag.
De mogelijkheden zijn eindeloos. hij is ideaal om heerlijke cakepops te maken tijdens een kinderfeestje. versier ze samen met de kinderen en het succes is groot, terwijl je er zelf nauwelijks omkijken naar hebt. Daarnaast kun je eindeloos variëren met de cakepops en allerlei varianten maken op het recept. Bovendien kun je er ook heerlijke andere gerechtjes mee maken, zoals soesjes en oliebollen.CakePopMaker 2 Energy4AllLoterij CakePopMaker Energy4AllLoterij

Spel- en Puzzelpakket JUMBO bv

In dit pakket zitten de nieuwste puzzels en spel van JUMBO.

Wasgij Mystery 23 Hondentrimsalon 1000 stukjes - legpuzzel
Welkom in de rustige Pooch Parlour salon voor viervoeters, maar wacht wie komt daar binnen?! Dat ga jij puzzelen!

Jan van Haasteren Highland Games puzzel 1000 stukjes - legpuzzel
Ga mee op avontuur met de Jan van Haasteren familie in Schotland met deze Highland Games puzzel van 1000 stukjes!

Suspicious is een spannend partyspel waarbij je moet opletten op elk woord dat je zegt!
Er is een spion in de kamer, maar wie is het? Suspicious is een snel en opwindend partyspel waarbij de Spion niet weet dat hij of zij een Spion is, en de anderen niet weten dat ze Agenten zijn ... Let op je woorden bij dit spannende partyspel, want een enkel woord kan jou ontmaskeren! Van de makers van Party & co.

Deze prijs is beschikbaar gesteld door Koninklijke JUMBO BVJUMBObv SpelPuzzelPakket 1 Energy4All LoterijJUMBObv SpelPuzzelPakket 2 Energy4All Loterij


High Tea bij Doosje in Warfstermolen

Genieten op deze mooie plek van allemaal lekkere zoet en hartige hapjes, wat er op het menu kan staan. In 3 gangen wordt een gang zoet, een gang hartig en een gang toetje geserveerd. De 14 gerechtjes zijn allemaal homemade!
De high tea duurt tussen de 2,5 en 3 uur en is maaltijd vervangend en zeker buikvullend.

Je kunt heerlijk zitten bij de openhaard, aan de kasteel- of leestafel en in de boerderijkeuken. Bij mooi weer romantisch op de "geheime" plek. Met elkaar op onze terrassen is ook mogelijk.

Deze prijs is beschikbaar gesteld door Logement Doosje

HighTea LogementHetDoosje 2 Energy4AllLoterijHighTea LogementHetDoosje 1 Energy4AllLoterij


Bij Bijdendijk Thuis Kookboek

In dit kookboek neemt chef-kok Joris Bijdendijk je mee in wat er zoal bij hem thuis op tafel verschijnt. Dankzij de ruim 250 recepten en de helder beschreven technieken kan iedereen thuis leren een kreeft schoon te maken of een goede brioche te bakken. Daarnaast schrijft culinair journalist Joël Broekaert met zijn bekende aanstekelijke verwondering over de wetenschappelijke en historische achtergrond van alledaagse ingrediënten als boter en suiker, maar ook over vuur en de illustere vijfde smaak umami.

Kookboek BijBijdendijk Energy4AllLoterij


Wijnpakket Chateau de Berne

Het wijndomein Chateau Berne produceert rode, rosé en witte Côtes de Provence-wijnen, geprezen als regionale maatstaven. Het terrein van Château de Berne beslaat 432 hectare en is gelegen in Flayosc. Het landgoed wordt beschut door 1.977 hectare bos. De koele avonden van het binnenland van de Haut-Var (noordelijk deel van de Var) zorgen voor een langzame en optimale rijping van de druiven.

Dit wijnpakket mogen we 2 keer weggeven.
Het pakket bestaat uit een:

 • Rose Grande Récolte  Côte de Provence Berne
 • Rode Wijn Grande Récolte  Côte de Provence Berne
 • UP Pink Moon Sparkling Provence Rose

Wijnpakket Chateau de Berne

 


Kaas geschenkset

Deze kaasgeschenkdoos is samengesteld door Lekker Kaasje en ideaal om mee te borrelen. Deze producen zitten erin:

 • Kaasschuitje, een lekker pikant kaasje met mooie eiwitkristallen die knisperen in je mond.
 • Kaaskoekjes
 • Kaas Dip, deze zoetige compote van paprika en tomaat mag niet ontbreken op je kaasplank.
 • Notenmix, mix van de beste kwaliteit noten, vers gebrand en overgoten met een pittige kruidenmix.
Deze prijs mogen we 2x weggeven.

Beschikbaar gesteld door Lekker Kaasje - Bodegraven

Kaasgeschenkpakket LekkerKaasje Energy4AllLoterij
Kaassgeschenkpakket logo LekkerKaasje Energy4AllLoterij
Luxe handdoekken en washand set

Drie zeer mooie douchelakens van de merken Seahorse en Marco Polo met een washand. De handdoeken worden enkel vervaardigd uit hoge kwaliteit katoen velours waardoor deze heerlijk zacht aanvoelen op uw huid en het water goed opnemen.

Beschikbaar gesteld door Bedgenoten Haarlem

Douchelakenset Energy4All Loterij


Puur Pascal 2 Kookboek

Velen willen gezonder eten, maar vragen zich af: hoe doe jedat? Hoe raak je gemotiveerd en vooral, hoe blijf je gemotiveerd? Het heeft weinig te maken met wilskracht maar veel met nieuwsgierigheid en inzicht.

Ga aan de slag met dit boek en voor je het weet sta je versteld van je eigen kunnen. Leer de geheimen kennen van een natuurlijke keuken en van intuïtief eten. Bouw op die manier aan een nieuwe, harmonische relatie met je lichaam. Puur Pascale 2 staat vol waardevolle inzichten om je lichaam echt te voeden, vol heerlijke en eenvoudige recepten die je lichaam energieker, gezonder en krachtiger maken, kortom om ten volle te genieten van het leven.

Kookboek PuuPascalle2 Energy4AllLoterij


Marindex Houtskool BBQ

Deze Houtskool barbecue is een klassieke kogel barbecue met een royaal grilloppervlakte van 40 centimeter.
De karakteristieke ronde vorm van de barbecue zorgt voor een gelijkmatige garing van het vlees. Doormiddel van de regelbare luchttoevoer aan de bovenzijde van de deksel kun je zelf de temperatuur binnen in de barbecue bepalen. Na het barbecueën kun je de barbecue gemakkelijk legen in de verwijderbare as-pan. Dankzij de twee grote wielen is de barbecue gemakkelijk te verplaatsen. Op de bodemplank van het onderstel is er tevens ruimte om hout of briketten op te slaan.

BBQ Marindex Energy4AllLoterij


Powerbank

De batterij van je telefoon leeg als je hem echt nodig hebt? Dan is deze Denver PBA-2600ORANGE powerbank ideaal. Je batterij is zo weer opgeladen. Door het compacte formaat neem je hem makkelijk in je tas mee. Ook nog in de Energy4All kleur oranje!


Deze prijs mogen we 2x weggeven.
Beschikbaar gesteld door Expert Bodegraven

Denver Powerbank2 Expert Bodegraven Energy4AllLoterij


Philips Neustrimmer

Trim comfortabel jouw neus-, oor- en wenkbrauwhaar met de Philips Series 3000 NT3650/16 - Neustrimmer. Nieuw aan deze neustrimmer is de huidbeschermingstechniek die ervoor zorgt dat je kunt trimmen zonder sneetjes of wondjes. Ook heeft de trimmer een dubbelzijdig knipelement, waardoor je vanuit iedere hoek/richting gemakkelijk haar op moeilijk bereikbare plekken kunt trimmen.

Beschikbaar gesteld door Expert Bodegraven

Philips neustrimmer Expert Bodegraven Energy4AllLoterij


Medisana infrarood thermometer

Met deze Infrarood lichaamsthermometer kan er een nauwkeurige en snelle meting van de temperatuur worden uitgevoerd op het voorhoofd in slechts enkele seconden. De thermometer maakt via een optisch en akoestisch koortsalarm kenbaar of de betreffende persoon koorts heeft. Dit optisch alarm beschikt over drie kleuren: groen (temperatuur ok), oranje (temperatuur licht verhoogd) en rood (temperatuur verhoogd).

Beschikbaar gesteld door Expert Bodegraven

Medisana Infrarood lichaamstermometer Expert Bodegraven Energy4AllLoterij


Giftbox Essentia Pure Musk

Deze giftbox bestaat uit:

 • Geurstokjes Pure Musk, 100 ml 
 • Homespray Pure Musk van 150 ml

Pure Musk is een essentie die doet denken aan de omhullende tonen van witte bloemen, met hartnoten van Ylang Ylang en die het hele huis omhult in een frisse en zachte omhelzing.

Beschikbaar gesteld door TanteMoon.nl

Giftbox Essentia Pure Musk Energy4All Loterij


Ritual of Ying - Calming Treat Giftset

Begin ontspannen aan je dag of ga rustig slapen met deze verzorgende producten van Rituals die zijn verrijkt met jujube en witte lotus. Deze giftbox bestaat uit:

 • doucheschuim 50 ml
 • bodycrème 70 ml
 • slaap opwekkende droge olie 50 ml
 • slaap opwekkende kussen- en body mist 20 ml

De procucten zijn verpakt in een luxe doos.

Rituals Ying giftset3 Energy4All Loterij

De prijzen voor de Energy4All Loterij zijn allemaal belangeloos ter beschikking gesteld. DIt door veel mooie bedrijven die onze stichting een warm hart toedragen.
Maar ook door gulle gevers een aanvragers: Freek Oudijk en familie, Tom Wever en Paula Heijne, Jeannette Habraken, Paul in den Bosch, Dini van der Wijk, Mike Zeelen, Paulien Vogelzang, Harmen en Ilona Brouwer, Fons Visser, Els de Rijk, Rianne Hoekstra-Vogelzang, Opa Tikkie Tikkie en Oma Willem.
Hou onze social media en deze pagina in de gaten, er kunnen nog prijzen worden toegevoegd aan de prijzenpot de komende tijd.

 Info over Energy4All Loterij | Terug naar de Energy4All Loterij pagina

Wijnactie Forza4Paulien banner

Bestel DE wijn hieR!

Deze heerlijke Italiaanse wijnen zijn met zorg uitgezocht. Niet zomaar uit Noord-Italië, team Forza4Paulien gaat daar namelijk op 6-7-8 september 2023 de bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio beklimmen tijdens het evenement Forza4Energy4All elke dag een berg op de fiets, hardlopend en/of wandelend. Ze geven al hun energie en zamelen geld in voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Dit voor Leeuwarder Paulien Vogelzang en haar lotgenootjes. Zij hebben elke dag te maken met de gevolgen van deze genadeloze ziekte die zorgt dat ze steeds minder energie hebben, zieker worden en veel te jong overlijden. En er is nu nog geen medicijn, maar het medicijnonderzoek is al wel vergevorderd en dat geeft hoop. Er is echter nog veel geld nodig om de laatste fasen te kunnen doorlopen.

Met de steun en het enthousiasme van Wijnwinkel Wielinga is deze Wijnactie voor Forza4Paulien tot stand gekomen. Wijnwinkel Wielinga besteedt veel tijd en zorg aan de selectie van hun wijnen. Als grootste wijnwinkel van Friesland, gevestigd in Leeuwarden, vind je er meer dan 500 wijnen, bijna allemaal uit eigen import. Er zijn geweldige Noord-Italiaanse wijnen uitgezocht en geproefd, deze drie wijnen zijn persoonlijk bij de wijnhuizen in Italië geselecteerd en ingekocht.

Koop via dit bestelformulier deze heerlijke wijnen, hier vind je ook de prijzen. De opbrengst komt ten goede van Stichting Energy4All.
Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten! Proost!

Wijnactie wijnen:

Wijnactie Forza4Paulien Soave Poesie
Poesie Soave Classico

Deze heerlijk zomerse wijn is lichtgeel van kleur met een groene zweem en geurt licht en fruitig naar tropisch  fruit, bloesem, wilde lavendel en amandel. Qua smaak proef je groene appel, frisse peer, opwekkende frisse zuren en een fraaie, zachte afdronk met een klein bittertje.
Een typische ‘crispy’ witte wijn! Lekker fris en dorstlessend.

Door Soave. Cantina di Soave is een coöperatie die werd opgericht in 1898, in het dorpje Soave, nabij het Garda-meer. Het is vandaag de dag één van de meest prestigieuze Italiaanse wijnproducenten.

De elegante en makkelijk drinkbare Poesie
Soave
Classico is een speciale en heerlijke wijn!


Wijnactie Forza4Paulien Mazzolada Merlot Sauvignon


Mazzolada Sauvignon blanc

Strogele, heldere kleur, lekker stuivend met tonen van gele paprika en meloen. In de smaak droog, licht ziltig met wat groene appel en een vrij lange frisse,
zachte afdronk.

Mazzolada Merlot
Helder robijnrood van kleur. In de geur licht roodfruit als framboos en rode bes en specerijen. In de smaak zacht, vol, geconcentreerd en sappig, zeer
herkenbaar Merlot met het typerende frisse Italiaanse zuurtje. Wijn van niveau.


 

Door Mazzolada. De wijngaarden van Mazzolada, ook wel ‘Cantina del Falco’ genoemd in de volksmond, liggen net iets boven Venetië aan de Adriatische kust, in het dorpje Portogruaro. Op deze plek broeden ook veel valken en de roofvogels zweven regelmatig boven de wijngaarden. Vandaar dat dit dier ook op alle etiketten van de wijnen terug te zien is. Wijnwinkel Wielinga is zeer enthousiast over deze ontdekking. Deze wijnen zijn nog zo goed als afwezig op de Nederlandse wijnmarkt. Het zijn zonder uitzondering fraaie, getypeerde, elegante en zuivere wijnen van niveau.

De Mazzolada Sauvignon (wit) en Merlot (rood)
zijn
wijnen van niveau bij uitstek.


Wijnactie Forza4Paulien CadeauverpakkingCadeauverpakking Kies je 2 wijnen en kies voor een mooie cadeauverpakking voor € 19,99. Een geweldig cadeau voor een verjaardag of jubileum. Maar ook heel leuk om mee te nemen naar visite of spontaan iemand te geven en samen te genieten.

BESTEL JOUW WIJN De wijnen zijn per 2 of 3 flessen en per doos van 6 flessen naar keuze te bestellen. Maak bijvoorbeeld een MIX doos met van elke wijn 2 flessen of kies van je favoriet een doos met 6 flessen per wijn.
Kijk voor de prijzen op het bestelformulier.
Je ontvangt ook een informatieblad over de wijn(en) en het Energy4All Magazine waarover meer te lezen is over Stichting Energy4All die je steunt met het drinken van deze wijn.
Na je bestelling nemen we contact met op voor de betaling via betaalverzoek en af te stemmen hoe de wijn zo snel mogelijk bij je kan komen.
Voor vragen kan je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestel Jouw wijn hier en steun Stichting Energy4All!

Wijnwinkel Logo Specialist 1  Logo Energy4All Koala inclStichting stopenergiestofwisselingsziektenForza4Paulien blokje

Banner Forza4Energy4All website

maxiesStopera2022 05 03 kl

Wil jij exposeren met Nederlands bekendste kunstenaars?

En ben je een ontwerptalent, grijp dan nu je kans?

Let’s go!

Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Dat doen wij op vele manieren. Sportief, creatief, maar ook op kunstzinnige wijze. Het concept is een bijzondere combinatie van Kunst, Maatschappelijk bewust ondernemen en Zorg voor elkaar.

Het was de missie van ‘The DOGPARADE’ en "De heARTparade" om bekendheid en steun te geven aan energiestofwisselingsziekte. De exposities gaven bewustwording aan de ziekte en financiële steun aan de totstandkoming van het medicijn.

e418496f4797f107a341a2fa7235fd56 The Dogparade: Dogs in drie verschillende formaten werden tot prachtige kunstwerken omgetoverd. Allemaal met hun eigen "energie"-verhaal.

Het project werd hoog ingezet met topkunstenaars, waaronder o.a. Clemens Briels, Peter Diem, Gerdine Duijsens, Fabian, Toos van Holstein, Marc Lange, Naerebout, Albert Niemeyer, Ted Noten, Jacques Tange, Richard Smeets, Wouter Stips en natuurlijk Hannes D’Haese.

Bankje JohanDe heARTparade: De Heartseats, tweepersoons hartvormige designbanken, van designer/kunstenaar Johan Leemkuil.

De heartseats werden beschilderd door de grootsten uit de hedendaagse Nederlands/Belgische schilderkunst en de aanstormende talenten. Elk bank had zijn eigen verhaal

“The Dogparade” en “The heArtparade” behoren tot de paradepaardjes van Nederlandse exposities. De parades hebben door heel Nederland gereisd. De Dogs en Heartseats hebben o.a. in de Stopera in Amsterdam gestaan, op de Masters of LXRY, op diverse exposities en in musea. Deze zijn vervolgens tijdens mooie benefietavonden geveild.

De 2 kunstzinnige parades hebben samen maar liefst meer dan €300.000,- opgebracht voor Stichting Energy4All. Deze bijdrage komt rechtstreeks ten goede aan het onderzoek naar het medicijn voor energiestofwisselingsziekten. Dit onderzoek is al vergevorderd en de klinische trials zijn in volle gang! Er is dus hoop, maar vol dat laatste traject is nog veel geld nodig.

Bekijk via onderstaande linken de Facebookpgaina's van onze vorige twee projecten:

www.heartparade.nl  -  www.thedogparade.com

Dogparade headerhartmannotengroot10531269 289904241215872 5505615138689659294 o

Nu komt de derde parade er aan! 

Voor onze derde kunstzinnige parade zijn wij op zoek naar ontwerptalenten en kunstenaars. 

Wat ga jij ontwerpen voor deze parade?
We zijn op zoek naar een bijzonder en kunstzinnig beeld/voorwerp dat door de “crème-de-la-crème” van de Nederlandse kunstenaars beschilderd gaat worden.
Al deze beelden samen, vormen de derde reizende parade met uiteindelijk de veiling.

Denk je dat jij HET idee hebt voor deze parade en dat je dit kan ontwerpen?

icoon idee 300x300Stuur jouw idee!

 • De ontwerpen worden bekeken door een jury van professionele kunstenaars.
 • Uit alle ideeën en schetsontwerpen worden 3 kunstenaars benaderd om hun ontwerp helemaal uit te werken.
 • Deze 3 kunstenaars ontvangen hier een honorarium van €250,- voor.
 • Uiteindelijk wordt er 1 ontwerp uitgekozen.
 • Van het definitieve ontwerp worden er zo'n 50  polyester uitvoeringen gemaakt, klaar om beschilderd te worden door de kunstenaars. en daadwerkelijk als parade door het land reizen en geveild gaan worden.
 • Buiten eeuwige roem, mag de uitverkoren kunstenaar, mee op reis om zijn/haar beeld te gaan afleveren bij Nederlands bekendste kunstenaars in hun atelier.
 • Hij/zij mag meedoen aan de expositie en krijgt een mooie rol tijdens de veilingavond.
 • Tevens is er een mooie geldprijs beschikbaar van €1000,-

Aanmelden/Informatie:

Stuur de volgende informatie over jouw kunstwerk: aandachtspunten/richtlijnen voor aanleveren van jouw schetsontwerp

Kenmerken schetsontwerp

 • Hou er in je ontwerp/idee rekening mee dat deze kan worden uitgevoerd als een polyester object
 • 3 dimensionaal (liefst aanleveren in 3 aanzichten (voor-, zij- en bovenaanzicht)
 • Gebruik binnenshuis en/of buitenshuis
 • Meerdere functies mogelijk,  zoals het geval is bij de Heartseats. Wat zowel een bankje is als een kunstobject.
 • Is het bestand groter dan 20MB? Gebruik dan Wetransfer (gratis online tool) voor het aanleveren van uw bestanden

Stuur jouw ontwerp in of wil je meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haertparade logoBankje IwazToos

­