­

Koala challenge

Van augustus 08, 2020 07:00 tot augustus 08, 2020 18:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 318

koala challenge

Op zaterdag 8 augustus 2020 organiseren de ouders van Maartje, Johan en Bianca van der Molen de Koala challenge. Dit is een fiets- en wandel evenement in en om Arnhem waarvan de route de vorm van een koala heeft. Als je de route fietst of loopt en vervolgens jouw route opslaat in bijvoorbeeld Strava, zul je zien dat je een koala hebt gefietst of het hoofd van een koala hebt gelopen.

De routes
De fietsroute is ongeveer 100 km lang en de wandelroute rond de 30km. Ook is er een kortere (familie) fietsroute van 45 km mogelijk, zodat iedereen mee kan doen aan dit leuke evenement.
Deelnemers ontvangen na opgave een gpx bestand met daarin de route. Je kunt starten tussen 7:00uur en 11:00uur.

Donatie
Om deel te nemen aan de koala challenge wordt een minimale donatie van €15,- per persoon gevraagd, het gedoneerde geld komt geheel ten goede aan het medicijnonderzoek. Uiteraard mag je ook een grotere donatie geven of je laten sponsoren door anderen.

Doe mee!
Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., na opgave krijg je alle informatie over de startplek, de route, hoe je kunt doneren en al het andere dat je moet weten over dit mooie evenement.

koala challenge 3

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­