­

Papendorpse Run 2019

Van september 26, 2019 16:00 tot september 26, 2019 17:30
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 466

PAPENDORPSE RUN 2019 Energy4Alll

PAPENDORPSE RUN 2019

Op 26 SEPTEMBER is het 5e jaar op rij dat bedrijven op Papendorp rennen voor een goed doel. Dit jaar rennen zij voor de stichting Energy4all aangedragen door Annatommie mc.
De zesjarige Freek kreeg in 2014 de diagnose mitochondriële myopathie. Freek is de zoon van een goede vriend van een medewerker van Annatommie mc. Hij heeft een ernstig energietekort waardoor zijn batterij veel sneller leeg is dan hij zou willen.

Hoe bijzonder zou het zijn om met onze energie een mooi bedrag bij elkaar te rennen. Hierdoor helpen wij Freek en alle andere kinderen die te maken krijgen met deze ernstige ziekte.

Belangrijke info:
Datum: Donderdag 26 september
Tijd: 16.00 uur t/m 17.30 uur
Startpunt & eindborrel: Brasserie de Steiger, Ptolemaeuslaan 53
Afstand: één ronde is 1,4 km
Inschrijfgeld: 10 euro (volledig naar het goede doel)
Goede voorbereiding? Doe een gratis fysiocheck bij Annatommie!

Inschrijven doe je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld in je bericht je naam, organisatie, deelname aan de fysiocheck en indien je met een team rent, horen we graag uit hoeveel leden jouw team bestaat.

Wil je nu alvast een donatie doen of jouw inschrijfgeld overmaken? Ga dan naar: https://actie.energy4all.nl/project/papendorpse-run-2019 waar jouw donatie/inschrijfgeld meteen overgemaakt kan worden naar Energy4All. Maak je eigen pagina aan waar je je op kan laten sponsoren of zelfs een teampagina met vrienden, familie of collega's.

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­