­

MIJN DAG Energy4All Rondvaart

Van mei 26, 2019 10:00 tot mei 26, 2019 14:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 435
MijnDag MoekeMooren Rondvaart Energy4All

Op zondag 26 mei zijn alle patienten / gezinnen die ingeschreven staan bij Stichting Energy4All uitgenodigd voor een rondvaart met lunch op passagiersschip De Sluizer van rederij Moeke Mooren. We maken een prachtige rondvaart van ongeveer 2 uur. We varen langs het veelzijdige recreatiegebied De Gouden Ham en het indrukwekkende natuurgebied De Mooringerwaarden aan de Maas.

Tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangst bij de Sluizer. Hierbij krijgen we koffie en thee met wat lekkers. En tussen 11.00 en 14.00 uur is de rondvaart en een lunch. De boot is toegankelijk voor rolstoelen.

Deze prachtige dag wordt ons door Moeke Mooren en Bakker Bart uit Wijchen stelt geheel belangeloos aangeboden. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

MIJN DAG zijn Energy4All evenementen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte en hun gezin. Uitnodiging niet via mail ontvangen? Dan ben je nog niet ingeschreven voor MIJN DAG bij Stichting Energy4All. Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://energy4all.nl/acties/mijndag

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­