­

Mito Estafette 2024

Van september 14, 2024 09:00 tot september 22, 2024 16:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 82

MITO Estafette Banner 2024

Stichtingen Energy4All en Join4Energy organiseren samen de 4e editie van deze mooie estafette verbindingstocht.
Deze zal zijn van zaterdag 14 t/m zaterdag 21 september 2024.

Een bijzondere estafette tocht door Nederland met 4 routes om patiënten met een energiestofwisselingsziekte (mito, mitochondriële ziekte) en ook families die een kind hebben verloren een hart onder de riem te steken, elkaar positieve energie te geven en te verbinden. Daarnaast ook om aandacht te vragen voor energiestofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor het belangrijke onderzoek naar een medicijn tegen deze slopende ziekte.

De 4 groene mito-harten reizen van lotgenoot naar lotgenoot, elk MITO Hart Punt neemt hem in ontvangst en brengt het zelf of door een dierbare weer verder op de manier die haalbaar en leuk is. Zo werd er eerder al gefietst, hardgelopen, in een paardenkar, op de scootmobiel, in de auto, zwemmend, in een brandweerwagen, in de rolstoel, wandelend, met een bak- of rolstoelfiets en vele andere manieren en voertuigen. Wij hebben er zin in en gaan er weer een mooie week van maken samen in de mitochondrial disease awareness week.

Je kan de MITO Hart Punten die een actie pagina hebben aangemaakt (of algemeen voor alle lotgenoten) steunen via:https://actie.energy4all.nl/project/mito-estafette-2024

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­