­

Asserstadsloop 2021

Op oktober 17, 2021
Bij Assen
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 3953

asserloop 17 iokt

HOU JIJ VAN HARDLOPEN EN WIL JIJ DE UITDAGING AANGAAN?
Schrijf je dan in voor de 5 of 10 km van de Asserstadsloop en zet jouw energie in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Het parcours loopt deels door het centrum, maar ook door een mooi bosgebied. Hoe snel kun jij de 5 of de 10 kilometer afleggen? Bij deze 12de editie wordt Energy4All gesteund als goed doel. Mede door jouw deelname komt het medicijn tegen energiestofwisselingsziekten weer een stapje dichterbij!

Wil je helemaal in stijl meedoen? Bestel dan het Asserstadsloop 2021 runningshirt of de -singlet van het demerk Bioracer. 

Inschrijftarief: € 9,50 (early bird tot 22 juni 2021) | € 13,- (vanaf 22 juni)
Bioracer runner shirt of singlet: € 20,-.

Inschrijven kan op: Inschrijfformulier De Asserstadsloop 17 oktober 2021

1 KM Rabo scholen competitie
Zit jij op de basisschool en wil je ook meedoen? Schrijf je dan in voor de 1KM Rabo scholen competitie, je krijgt je eigen startnummer en je naam komt in de uitslagen. Zo kun jij iedereen laten zien hoe snel je één kilometer kunt lopen!

Bedrijvenloop
Geef je medewerkers nieuwe energie door deel te nemen aan de Asserstadsloop. Vind je de gezondheid van jouw medewerkers belangrijk? Hebben jouw collega's behoefte aan teambuilding? Ga deze sportieve uitdaging dan aan en schrijf jouw team van 4 of 5 personen in voor de 5 km. Jullie team doet helemaal in stijl mee! Schrijf jouw bedrijventeam snel in voor € 200,-.

Kijk voor meer informatie op www.deasserstadsloop.nl

 

 

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­