­

Voorwaarden voor deelname aan KoalaRide4Energy4All:

Art. 1   Door inschrijving en deelname verklaart elke deelnemer met de bepalingen en voorschriften van dit reglement op de hoogte te zijn en deze zonder enige reserve te aanvaarden.

Art 2. De inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen door de Stichting Energy4All.

Art. 3   De deelnemer fietst op eigen verantwoording en risico. De organisatie en haar vrijwilligers zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele vóór, tijdens, na of als gevolg van deelname ontstane ongevallen, ziekten, overlijden; schade, vermissing, of diefstal van goederen; en evenmin voor eventuele nadelige gevolgen van afgelasting van het evenement als gevolg van calamiteiten, extreme weersomstandigheden, of anderszins.

Art. 4    In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie, de organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of geldelijk aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van de deelnemers en toeschouwers, ongeacht de oorzaak ervan. Evenmin draagt de stichting verantwoording voor diefstallen en/of vermissing van geld, kleren of goederen.

Art 5      De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden. Indien door lokale autoriteiten c.q. bevoegden of verantwoordelijken het betreden van delen van de route verboden worden, dan is Stichting Energy4All in dit geval tegenover de deelnemer niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade behoudens het geval dat er sprake is van opzet of grove schuld van de Stichting Energy4All zelf. De deelnemer heeft in voornoemd geval dat fietstocht niet doorgaat, niet het recht nakoming te vorderen. Reeds door de deelnemer betaalde verplichtingen zal worden terugbetaald.

Art. 6    Vóór de start van het evenement moet het inschrijfgeld zijn betaald. Als een reeds ingeschrevene om wat voor reden dan ook niet kan of wil deelnemen, vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Art. 7   Als u om wat voor reden dan ook geen inschrijfbevestiging kunt overhandigen, moet u zich aan de hand van uw legitimatie melden bij de start, waar u na gegevenscontrole uw startbewijs zult ontvangen.

Art. 8    De deelnemer dient zich fietsend voort te bewegen over het door de organisator uitgezette parcours.

Art. 9    Alle geldende verkeersregels moeten worden opgevolgd. De deelnemer moet in principe op fietspaden rijden. Zijn deze niet aanwezig, mag er gebruik worden gemaakt van de rijbaan.
Verkeerslichten en aanwijzingen van de verkeersregelaars moeten worden opgevolgd.

Art. 10   Het is de deelnemer verboden:

  • Op enigerlei wijze uiting te geven aan een politieke of religieuze gezindheid;
  • Op het parcours alcoholische dranken of drugs te gebruiken;
  • Overtreders krijgen een waarschuwing en bij herhaling wordt u uitgesloten tot verdere deelname.

Art. 11   Door middel van opgave als deelnemer verleent de deelnemer toestemming aan de Stichting Energy4All voor het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens volgens de richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming per 25 mei 2018.

Art. 12  Deelnemer gaat akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film en/of video voor promotionele doeleinden van de tochten, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Voor vragen over deze voorwaarden kun u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga terug naar de Koalaride4energy4all pagina

Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­