­

Walk4Energy4All 2022 Slider

WALK4ENERGY4ALL 2022 AFGELAST

Helaas hebben we moeten besluiten om Walk4Energy4All 2022 op 26 juni 2022 af te lasten. We merken dat de agenda's weer volop zijn gevuld met bruiloften, verjaardagen, festivals, concerten en andere sportieve evenementen die weer volop gevierd en beleefd kunnen worden. Mede daardoor hebben we helaas te weinig inschrijvingen ontvangen om het hele terrein op te bouwen en vrijwilligers in actie te laten komen. Wellicht volgend jaar een nieuwe editie.

facebook 60px uit Volg Walk4Energy4All op Facebook voor het laatste nieuws

Walk4Energy4All Spandoek1

Terugblik Walk4Energy4All 2021

Walk4Energy4All bedankt

Op zondag 4 juli was de eerste editie van Walk4Energy4All. Een stuk wandelen op de Veluwezoom is zo fijn. 130 deelnemers hadden zich ingeschreven voor een een mooi wandel-, hardloop of roltocht in Nationaal Park Veluwezoom. Allemaal hebben ze hun energie gegeven voor al die kanjers met een energiestofwisselingsziekte. Er waren ook een aantal kanjers die mee hebben gedaan en zelf een energiestofwisselingsziekte hebben. Wandelen en hardlopen is voor mensen met een energiestofwisselingsziekte echter niet zo vanzelfsprekend, daarom was er ook een speciale rolstoelroute uitgezet. 

Walk4Energy4All is belangeloos georganiseerd door Désirée Smits, eigenaar van Slow Sports NL. “In 2017 en 2018 heb ik deelgenomen aan Forza4Energy4All", vertelt Désirée. "Ik werd gegrepen door de persoonlijke verhalen van de kinderen met energiestofwisselingsziekten en hun familie. Toen Energy4All directeur Paul in den Bosch vroeg als projectleider van dit wandelevenement heb ik 'ja’ gezegd, omdat ik het fijn vind om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan het medicijnonderzoek. Zelf woon ik aan de rand van de Veluwezoom en geef ik er mijn Slow Sports lessen. Ik breng dus nogal wat uurtjes door in dit gebied en ieder uur is weer een feestje! Ik hoop dat veel mensen komen meegenieten van deze prachtige omgeving tijdens Walk4Energy4All!" Nou dat is zeker gelukt, iedereen liep met een grote lach op het gezicht en vele complimenten voor de organisatie kwamen binnen na de tocht. Geweldig dat Désirée er zoveel tijd en energie in heeft gestoken, het was een groot succes!

De opbrengst van de inschrijvingen, extra donaties en ingezameld sponsorgeld gaat naar het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc in Nijmegen, dat al vergevorderd is. Een prachtig bedrag! Iedereen bedankt voor hun bijdrage!

Walk4Energy4All Opbrengstfb

Walk4Energy4All Film

Bekijk hier de film van deze mooie eerste editie van Walk4Energy4All gemaakt door Geert Vogelzang

Walk4Energy4All Foto's

Nog even terugkijken op deze mooie dag kan met de foto's die zijn gemaakt.

Bekijk hier de Foto's van Colinda Jansen

Walk4Energy4All Colinda 2021 7 4 W4E 470 Walk4Energy4All Colinda 2021 7 4 W4E 729 Walk4Energy4All Colinda 2021 7 4 W4E 662

Bekijk hier de Foto's van deelnemer Patrick Veenhuis van 2wild.nl (ook deelnemers van een ander hardloop evenement in beeld)

IMG 4957 IMG 5011 IMG 5063

IMG 5011

Contactgegevens

Heb je nog vragen over Walk4Energy4All? Mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 024 - 324 92 72.

Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­