­

2023 12 19 Lintje Paulien 118

Lintje voor Paulien Vogelzang

Dinsdag 19 december werd Paulien tijdens de laatste werkbespreking van 2023 overvallen met een mooie verassing.
Eén keer per jaar houden we met het bedrijfsbureau een lunch met werkbespreking ergens op locatie, in plaats van via Teams. Net als vorig jaar was dat in Restaurant Post-Plaza in Leeuwarden, helaas kon Lianne er niet bij zijn. Paul, Paula, Jeannette, Wietske en Margreet waren uiteraard op de hoogte van wat ging komen na de lunch.
Tegen het einde van de vergadering kwam burgemeester van Haersma Buma, met in zijn kielzorg familie, vrienden en Energy4All dierbaren de vergadering onderbreken.
Paulien was overdonderd en had dit totaal niet verwacht.
De burgemeester sprak met lovende woorden over alle werkzaamheden die zij doet voor Stichting Energy4All, ondanks dat zij zelf patiënt is. Haar gedrevenheid voor de komst van het medicijn is enorm en hopelijk kan Paulien daar in de toekomst ook gebruik van maken. Paulien is al vele jaren intensief betrokken bij de stichting op veler gebied.
Na het opspelden van het lintje, behorende bij de onderscheiding lid in de Orde van Oranje Nassau, sprak directeur Paul in den Bosch nog mooie woorden namens de stichting.
Het verdriet dat Geert hier niet bij kon zijn, kreeg nog wel een hele mooie wending. Op 6 september 2023, we stonden toen met Forza4Energy4All op de top van de Stelvio in de stralende zon, kreeg Paul een telefoontje dat de onderscheiding was toekend aan Paulien. Paul heeft op de top, dit nieuws direct gedeeld met Margreet en Geert. Met de nodige tranen, maar vooral heel veel trots hebben zij dit toen samen kunnen vieren, stiekem op deze hele bijzondere plek. Geert wist er dus van en dat gaf Paulien een heerlijk gevoel op deze speciale dag.
Daarna was het de beurt aan de familie en genodigden om Paulien te feliciteren en te proosten op dit feestelijke moment.
Lieve Paulien, heel hartelijk dank voor al je inzet, betrokkenheid, gezelligheid en gedrevenheid. Rust lekker uit, geniet na en we gaan daarna weer vol enthousiasme met elkaar verder op weg naar het medicijn.💚🧡❤️
2023 12 19 Lintje Paulien 186 2 2023 12 19 Lintje Paulien 187 2

­