­
382858699 712426034249806 3896941553063108742 n
MITO Estafette 2023 -Finish in Nijmegen
Een verbindingstocht in estafettevorm langs 55 families die geraakt zijn door energiestofwisselingsziekten. Prachtig!!
En wat maakt dit zo speciaal?
💚 Positieve energie doorgeven
💚 Verbondenheid en saamhorigheid
💚 Aandacht, luisteren, begrip en respect
💚 Emoties, een lach en een traan
Daarom organiseren Stichting Energy4All en Stichting Join4Energy samen de MITO Estafette.
Op zaterdag 23 september was de finish bij restaurant Meneer Vos in Nijmegen. Een prachtige locatie in het groen en een zeer gastvrij restaurant.
Wat was het mooi, wat waren er veel lotgenoten en betrokkenen en wat was het weer hartverwarmend om dit samen mee te maken.
FINISH
Als eerste kwam Milan aan in de fietsrolstoel met zijn familie. Milan heeft een speciale band met Jochem van Gelder, hij is een groot fan. Zo leuk om te zien dat Jochem ook aansloot om samen met hen naar de finish te gaan. Natuurlijk vond Jochem het leuk om heerlijk te gaan fotograferen bij de finish. We zijn benieuwd naar de perfecte plaatjes.
Daarna volgde Neia. Ze was met de rolstoel vanuit Wijchen gekomen, en werd wandelend begeleid door haar mama Marieke, zus Nila, nicht Ella en tante Miranda. Het was een hele pittige tocht van 2 uren met een hevige plensbui onderweg. De zon scheen gelukkig bij hun binnenkomst en ze werden met gejuich ontvangen.
Daarna kwam Gert Jan uit Tricht met een groep fietsers aan onder de finishboog, samen met mito-papa’s Maarten, Ferdinand en Peter. Vanuit het hele land waren de fietsers aangesloten bij Gert Jan. Ferdinand maakte deze dag zijn toer compleet die hij maakt vanuit Rutten naar alle ziekenhuizen waar ze met zoon Willem zijn geweest. Ook zijn dochter Anniko en fietsvriend Pim waren erbij. Een prachtige groep!!
Als laatste kwam Maartje samen met familie aan vanuit Arnhem met een spetterende ontvangst. Zij zaten in een prachtige groene en rode Kever en werden begeleid door een groep fietsers. Schitterend!
Zij gaf het vierde hartje over aan Paul, Energy4All directeur, en daarmee was de 4e MITO Estafette afgerond. Weer een super mooie editie.
De belangstelling voor de finishers was sfeervol en hartverwarmend. Vanuit het hele land kwam men om de teams een hartelijk welkom te geven. Een sterk gevoel van verbondenheid en aandacht voor elkaar.
Tijdens deze mitoweek was er ook weer veel aandacht voor energiestofwisselingsziekten en is er een onvoorstelbaar prachtig bedrag ingezameld voor het medicijnonderzoek van
€ 28.728,50
Dank dank dank aan alle donateurs en alle MITO Hart Punten die hebben meegedaan om dit allemaal mogelijk te maken 🙏
Alle hartjes zijn weer bij elkaar en ter afsluiting met z’n allen onder de boog voor een groepsfoto 💚💚💚💚
382452186 712425327583210 458637658520592441 n 
­