­

forza4jenske dag 23

Het was een zonovergoten dag, de Forza4Jenske dag. Met allemaal stralende maar toch ook fanatieke gezichten werd er volop meegespeeld met het Jeu de Boules toernooi. Het was alweer de tweede editie van deze speciale dag georganiseerd door Mitch en Jerry van Dorst van team Forza4Jenske.
Niet alleen kon je meedoen aan het Jeu de Boules toernooi, ook was er een tombola met mooie door de lokale ondernemers gesponsorde prijzen. 
Indien je Jeu de Boules talent je enigszins in de steek liet ging je alsnog niet met lege handen naar huis. 

Organisator Mitch straalt van oor tot oor als hij terugkijkt op de Forza4Jenske dag. "Het was een zeer geslaagde dag met veel gezelligheid. Menig deelnemer gaf aan volgend jaar weer mee te doen als het weer georganiseerd wordt, dat is wel een heel goed teken. Ook Jenske heeft ontzettend genoten, ze heeft volop mee gedaan met de Jeu de Boules." 

De kleindierensportvereniging 'Helpt Elkander' uit Rosmalen kwam met een grote verrassing naar het evenement, ze overhandigden een cheque van maar liefst  € 750,- aan Jenske.

Er is tijdens de gehele dag het prachtige bedrag van € 1900,- opgehaald voor Forza4Jenske.
Ook dit jaar reist team Foza4Jenske weer naar Italië om mee te doen aan Forza4Energy4All, met o.a. deze mooie sponsor bijdrage op zak gaan ze vol goede moed de uitdaging aan om de drie Alpen reuzen te beklimmen. 

Wil je het team sponsoren, kijk dan op: Forza4Jenske 2023 (energy4all.nl)

­