­

60.000

Stichting Energy4All heeft een bedrag van € 60.000,- bijgedragen aan het medicijnonderzoek van Khondrion.

Op 21 april heeft Stichting Energy4All deze bijdrage geleverd voor de voortgang van het onderzoek naar het medicijn Sonlicromanol door Khondrion.
De uitkomsten van de fase-2b studie en de eerste resultaten van de daarmee samenhangende openlabel extensie-studie zijn beschikbaar. Na goedkeuring van de EMA zouden de eerste voorbereidingen voor de fase 3-studie, en andere studies daar omheen, kunnen starten.

Professor Jan Smeitink, CEO van Khondrion: "We verwachten dat eind 2023 gestart kan worden met fase 3. Dit alles valt of staat bij voldoende financiële middelen.
Deze bijdrage zal worden gebruikt voor: speciale aanvullende laboratorium testen, aanvragen van subsidie- ondersteuning, powercalculatie voor de bepaling van het aantal patiënten voor de fase 3 studie en additionele kosten voor klinische studies."

https://energy4all.nl/nieuws/1590-donatie-energy4all-60-000-voor-voortgang-onderzoek
#stopenergiestofwisselingsziekten #energy4all #goeddoel #stopenergiestofwisselingsziektes #charity #onderzoek #medicijn

 

Stichting Energy4All steunt het medicijnonderzoek van professor Smeitink en Khondrion al sinds 2006. In totaal hebben we dit belangrijke onderzoek al gesteund met € 5.283.890,- en we blijven steunen tot het medicijn beschikbaar is voor al die patiënten die het zo hard nodig hebben. Elke keer zetten we weer een stap vooruit op weg naar het medicijn. Dankzij vele vaste donateurs, actievoerders, collectanten, sponsorevenementen, donaties en nog veel meer mooie manieren om geld in te zamelen kunnen wij het medicijnonderzoek steunen. Samen sterk om energiestofwisselingsziekten te stoppen!

 

Help ook mee en doneer of start jouw eigen inzamelingsactie

 

Word donateur en steun structureel tot die eindstreep!

­