­
INFORMATIEDAG banner nieuwsbrief 2023

Op zaterdag 1 april vindt eindelijk weer onze informatiedag plaats. De informatiedag begint om 10:30 uur en duurt ongeveer tot 14:00uur.
Tijdens deze dag word je op de hoogte gehouden van alle evenementen rondom Stichting Energy4All. Maar ook komt Prof. Jan Smeitink om ons een update te geven over het medicijn onderzoek. Natuurlijk zijn wij allemaal ontzettend nieuwsgierig hoe het ervoor staat en of het onderzoek nog volgens plan verloopt. Aan ambassadeur Jochem van Gelder de eer om de dag aan elkaar te praten. Hoofdredacteur en ambassadeur Paulien Vogelzang onhult het nieuwe magazine met daarin weer indrukwekkende patiëntverhalen, verslagen van geweldige evenementen en natuurlijk mooie columns van onze ambassadeurs.

Aanmelden

De  Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De informatiedag is alleen fysiek te volgen, niet via online verbinding.

Magazine
Wij vinden het een enorme eer dat wij tijdens de informatiedag jullie het nieuwe magazine kunnen overhandigen. Omdat wij hopen dat het magazine weer door heel het land wordt verspreid, zouden wij het fijn vinden als jullie een doos met magazines mee willen nemen vanaf de informatiedag om ze vervolgens uit te delen bij familie, vrienden, buren en kennissen, zodat nog meer mensen te weten komen wat voor slopende ziekte energiestofwisselingsziekten zijn.
Kom je niet naar de informatiedag in Winssen maar wil je wel graag een doos of een paar dozen magazines om uit te delen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en wij kijken hoe we dit voor je kunnen regelen. 

Graag zien we jullie op zaterdag 1 april in gasterij De Arend in het Gelderse Winssen!


 
 
­