­

online mitodag

Ook dit jaar organiseert het RCMM in samenwerking met VKS weer een informatiedag voor mitochondriele ziekten, ook wel de  Mito dag genoemd. Helaas is er wederom geen fysieke bijeenkomst mogelijk i.v.m. de corona maatregelen. Maar om toch iedereen op de hoogte te houden van wat er speelt omtrent Mitochondriele ziekten en het belangrijke medicijnonderzoek, hebben ze besloten om de Mitodag dit jaar als online webinar te organiseren. Zo kan iedereen vanuit zijn of haar eigen huis het webinar volgen. 

Programma
Het programma van de online webinar is als volgt:

15.00 - 15.05 uur : Welkom

15.05 - 15.35 uur : Update RCMM (patiëntenzorg, clinical trials) door Dr. Maaike de Vries en dr. Lonneke de Boer, Radboud UMC

15.35 - 16.00 uur : Onderzoeker aan het woord

16.00 - 16.25 uur : Persoonsgerichte zorg: de Mitoroute / Mitostraat vanuit patiëntenperspectief

16.25 - 16.30 uur : Afsluiting webinar

PAUZE 10 minuten

Aanmelden
Na het programma bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten bij het online Mito-café. Dit is bedoeld om met elkaar na te praten en eventueel ervaringen uit te wisselen. Jullie zijn allemaal van harte welkom om deel te nemen aan dit webinar. Wil je ook deelnemen? Meld je dan voor 20 september aan door een mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Mitodag. Na aanmelding ontvang je een link voor deelname. In jouw aanmeldingsmail kun je eventuele vragen voor tijdens het webinar toevoegen en tevens kun je aangeven of je ook deel wil nemen aan het Mito-café na de tijd. Het RCMM en VKS hoopt samen met de sprekers zoveel mogelijk van jullie vragen tijdens het webinar te kunnen beantwoorden.

­