­

kootjes actie corner

Er zijn veel mensen die op wat voor manier dan ook in actie komen voor stichting Energy4All. Graag willen wij een paar acties met jullie delen.

Mega opbrengst voor Davinci4Energy davinci sponsorloop en emballage
De leerlingen van het Da Vinci College in Purmerend zijn bezig om een record opbrengst te realiseren voor hun deelname aan een sportief evenement met daaraan gekoppeld een goed doel. Op 12 en 13 april organiseerden zij een sponsorloop voor leerlingen van OBS De Bloeiende Perelaar uit Zuid-Oost Beemster. De opbrengst was enorm. Maar liefst € 13.550,35 hebben de leerlingen opgehaald!
Niet alleen de leerlingen, maar ook de vrijwilligers van Energy4All waren even sprakeloos van deze opbrengst. Geweldig dat alle leraren, ouders, vrienden, buren, oma's & opa's van heel Zuid-Oost Beemster en omstreken hier aan mee hebben gewerkt.
De leerlingen proberen nog veel meer geld op te halen voor Energy4All en doen dit ook via emballage acties. Zo hebben ze bij de DEEN in Purmerend in één maand tijd maar liefst € 560,- opgehaald met de statiegeldbonnen actie.armbandjes rubenArmbandjes voor Ruben
Edoardo (10 jaar) en Eleonora (9 jaar) zijn de trotse broer en zus van Ruben. Ruben is 4 jaar oud en sinds zijn geboorte vaak ziek geweest, de artsen verdenken hem van een energiestofwisselingziekte (mitochondriële ziekte, zij zijn nog in afwachting van de uitslag).
Edoardo en Eleonora leven erg met Ruben mee, zij maken zich zorgen en willen graag helpen. Daarom besloten zij armbandjes te maken en te verkopen om geld in te zamelen voor Ruben en zijn lotgenootjes. In totaal hebben ze maar liefst € 104,80 opgehaald met het maken van de mooie armbandjes. Bij elk verkocht armbandje kreeg je een mooie folder met meer informatie over de ziekte en stichting Energy4All. Wat een kanjers van een broer en zus heeft Ruben toch!


Prachtige opbrengst KW1C 2021 kw1c jenske cheque
Ook dit schooljaar kwam de sportacademie klas van het Koning Willem 1 College weer in actie voor Jenske en haar lotgenootjes om geld op te halen voor Stichting Energy4All. Met mooie acties zoals 10 uur aaneengesloten fietsen op de Swift door docent Ramon, het verkopen van mondkapjes met het Energy4All logo, emballage acties, de veiling van sportartikelen van bekende sporters en natuurlijk het super gezellige wandel en fiets evenement heeft KW1C het prachtige bedrag van € 3.906,- opgehaald en waarschijnlijk volgt er nog meer. Ze hebben hun project feestelijk afgesloten in de sportzaal waar Jenske vol trots de cheque in ontvangst nam.vestingloop vader hansVestigingloop voor vader Hans
Shannon en Kim hebben de Vestingloop ‘s-Hertogenbosch gelopen ter nagedachtenis aan Shannon haar vader Hans. Na een pittige tocht kwamen ze met een big smile over de finish. Shannon: “Wow! Wat een bijzondere dag vandaag! Om samen met Kim speciaal voor mijn vader de Vestingloop 's-Hertogenbosch te lopen, zodat er meer bekendheid komt en een medicijn voor de vreselijke energiestofwisselingsziekte Melas. Samen hebben ze maar liefst € 1.420,- opgehaald voor Stichting Energy4All! ‘Pap ik hoop dat je met trots naar ons heb kunnen kijken’


Donatie Catalyze BV catalyze logo
Catalyze BV weet dat er vanuit de farmaceutische industrie relatief weinig belangstelling is voor (financiële) ondersteuning van onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. Als partner van o.a. Khondrion doneren zij daarom nu voor elke sollicitant op een vacature of nieuwe medewerker die zij aannemen een bijdrage aan Energy4All in 2021. Wij ontvingen een prachtige donatie van €1.668,-. Wij hopen dat deze nieuwe medewerkers met veel plezier en succes bij dit prachtige bedrijf, een mooie werkomgeving vinden. https://careersatcatalyze.com/


overhandiging cheque kiekendief 2021Speciale editie Kiekendief Marathon een groot succes! 
Helaas kon ook dit jaar de Kiekendief Marathon niet op de normale manier doorgaan door de maatregelen omtrent het Corona virus. Desondanks kijkt de organisatie tevreden terug op een geslaagd aangepast evenement. Want op 4,5 & 6 juni hebben 65 lopers en/of fietsers de marathon rondom Switerband afgelegd. Niet alleen een deel van het inschrijfgeld maar ook nog wat extra’s ging naar Energy4All. Tijdens ons Walk4Energy4All evenement kwamen Johann Diermeier en Ingrid Timmer naar Dieren om daar een mooie cheque te overhandigen. Paul In den Bosch en Paulien Vogelzang hadden de eer om de cheque van maar liefst € 579,50 in ontvangst te nemen.


Sponsor4daagse Forza4Mees!  sponsor4daagse forza4mees
De sponsor4daagse, van team Forza4Mees, in en om Overasselt was in alle opzichten een groot succes. Van 31 mei - 13 juni hebben 61 deelnemers de routes gelopen op 4 aaneengesloten dagen, met prachtig weer. De routes kregen ze van te voren en om alles coronaproof te houden kon iedereen starten op een dag dat het hem schikte. Hilco en Marlieke hadden dit evenement georganiseerd. Melle, kleine broer van Mees*, was ook van de partij en heeft 4 dagen met volle energie gelopen. Een geweldige opbrengst na een zeer geslaagd evenement!


Bedankt! Geweldig dat jullie, jullie energie inzetten voor Energy4All. Mede dankzij jullie zijn we weer een stapje dichterbij een medicijn.

­