­

Stichting Energy4All Bijdrage Onderzoek

Voor de Fase 2 en vervolgstudies bij kinderen van het medicijnonderzoek heeft Stichting Energy4All op 12 augustus 2021 een bedrag van € 60.000,- bijgedragen aan Khondrion.

De eerste klinische trial bij kinderen is inmiddels gestart. Een deel van de kosten van deze trial wordt bekostigd via een Oost-NL EFRO subsidie. Voor de niet volledig door deze subsidie gedekte kosten heeft Stichting Energy4All bijgedragen.
Dit wordt besteed aan o.a. de site monitoring, veiligheid monitoring, regulatoire management en het ontwikkelen van een database. Hiervoor heeft Khondrion een daartoe gespecialiseerd bedrijf ingehuurd om dat zo goed mogelijk te kunnen doen.

Stichting Energy4All steunt het medicijnonderzoek van professor Smeitink en Khondrion in samenwerking met het Radboudumc al sinds 2006. In totaal hebben we dit belangrijke onderzoek al gesteund met € 4.915.084,- en we blijven steunen tot het medicijn beschikbaar is voor al die patiënten die het zo hard nodig hebben. Elke keer zetten we weer een stap vooruit op weg naar het medicijn. Dankzij vele vaste donateurs, actievoerders, collectanten, sponsorevenementen, donaties en nog veel meer mooie manieren om geld in te zamelen kunnen wij het medicijnonderzoek steunen. Samen sterk om energiestofwisselingsziekten te stoppen!

Help ook mee en doneer of start jouw eigen inzamelingsactie

Koop een Energy4All Loterij lot om te steunen

Word donateur en steun structureel tot die eindstreep!

­