­

walk4energy4all

Over 4 weken is het zo ver, op zondag 4 juli gaat de eerste editie van de Walk4Energy4All van start. Wandel, ren of rol mee in het Nationaal Park Veluwezoom, geniet van de prachtige natuur en zet ondertussen jouw energie in voor al die kanjers met een energiestofwisseligsziekte. Wandelen en harlopen is voor mensen met een energiestofwisselingsziekte niet vanzelfsprekend, daarom is er ook een speciale rolstoelroute van 4 km. Zo kan iedereen meedoen en genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft.
Al veel mooie inschrijvingen zijn er binnen gekomen, iedereen doet mee met hun eigen motivatie. Zo wandelt Juliet met haar moeder Sandra voor haar broertje Sverre (sponsor via https://actie.energy4all.nl/actie/sandra-masselink-2). Milan rolt samen met zijn familie de mooie rolstoelroute, Grace gaat met haar hulphond 5 km hardlopen en Nona komt zelfs helemaal vanuit België om mee te doen samen met haar ouders. 

Inschrijven
Inschrijven kan nog t/m 26 juni, schrijf je in via: Inschrijven Walk4Energy4All 
De opbrengst van jouw inschrijving en eventueel jouw ingezamelde sponsorgeld, gaat naar het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team van Khondrion i.s.m. het Radboudumc in Nijmegen, dat al vergevorderd is. Samen stoppen we energiestofwisselingsziekten.

Organisatie
Walk4Energy4All wordt georganiseerd door Stichting Energy4All in samenwerking met Désirée Smits, eigenaar van Slow Sports NL. “In 2017 en 2018 heb ik deelgenomen aan Forza4Energy4All", vertelt Désirée. "Ik werd gegrepen door de persoonlijke verhalen van de kinderen met energiestofwisselingsziekten en hun familie. Toen Energy4All directeur Paul in den Bosch vroeg als projectleider van dit wandelevenement heb ik 'ja’ gezegd, omdat ik het fijn vind om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan het medicijnonderzoek. Zelf woon ik aan de rand van de Veluwezoom en geef ik er mijn Slow Sports lessen. Ik breng dus nogal wat uurtjes door in dit gebied en ieder uur is weer een feestje! Ik hoop dat veel mensen komen meegenieten van deze prachtige omgeving tijdens Walk4Energy4All!

We hopen jullie te zien bij Walk4Energy4All op 4 juli in Nationaal Park Veluwezoom, die vanuit Dieren start!

Voor meer informatie kijk op: Walk4Energy4All

Walk4Energy4All Logo JPG 350x313 equal

­