­

BannerStagiairesYoungTalentAcademy

De komende maanden gaan drie leerlingen, van het ROC Nijmegen, Stichting Energy4All als stagiaires ondersteunen. Zij zullen ons gaan ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie voor een nieuw evenement van Energy4All dat binnenkort wordt aangekondigd. We stellen ze hierbij graag aan je jullie voor.


JACKIE

Stagiair Jackie Coenen

Mijn naam is Jackie Coenen en woon in Hout-Blerick, een dorpje in de gemeente Venlo. Ik studeer communicatie en marketing aan de Young Talent Academie in Nijmegen. Mijn laatste leerjaar ga ik afsluiten met een stage. Ik ben heel blij dat ik deze mag vervullen bij Energy4All, een Stichting die ik heb leren kennen in de prille start van mijn opleiding.

Mijn passie is voetbal. Als kind al was ik volledig gefixeerd op dit spel. Momenteel speel ik in Duitsland bij Borussia Mönchengladbach. Met het voetballen heb ik verschillende leuke en mooie momenten meegemaakt. Zo heb ik mee mogen trainen bij  FC Barcelona, heb ik nagenoeg heel Duitsland doorgereden voor wedstrijden & toernooien en neem ik al enkele jaren in een sponsorteam deel aan het Johan Cruyff toernooi in Amsterdam ten behoeve van de Johan Cruyff Foundation.
Verder vind ik het onderhouden van sociale contacten erg belangrijk. Mijn weinige vrije tijd besteed ik graag aan lezen, gamen en films kijken.

Tijdens de stage bij Energy4All hoop ik veel fijne mensen te ontmoeten en goede en mooie momenten en herinneringen te mogen maken.


DEMI

Stagiair DemiBoom

Mijn naam is Demi Boom en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding marketing en communicatie op de Young Talent Academy in Nijmegen. Dit is een school voor topsporters. Mijn sport is atletiek en ik beoefen dit op nationaal niveau, mijn club is de Vughtse sportclub Prins Hendrik.
Ik zit nu in het laatste jaar van mijn opleiding en heb veel zin in mijn stage bij Energy4All!


DIDRA

Stagiair DidraJansen

Mijn naam is Didra Jansen. Ik ben 18 jaar oud en woon in Beuningen. Als bijbaantje werk ik als vakkenvuller bij de Albert Heijn.

Momenteel studeer ik marketing, communicatie en evenementenorganisatie op het ROC in Nijmegen. Vanaf 1 februari tot 16 april zal ik bij Energy4all stage lopen. In deze periode hoop ik mezelf verder te kunnen ontwikkelen en nog meer over de stichting te weten te komen.

Samenwerken met collega’s doe ik graag. Op die manier kun je van elkaar leren en jezelf verbeteren. Een goede communicatie tussen collega’s vind ik daarom ook belangrijk. Ik sta open om nieuwe dingen te leren en om zelf het initiatief te nemen. Als ik een idee heb dan werk ik het uit en praat ik erover, misschien kan er wat meegedaan worden.

Buiten school en stage ben ik veel met vrienden. Gezelligheid om me heen vind ik belangrijk. Dat geeft je motivatie. Ik sport graag in mijn vrije tijd bij go4fit en voetbal bij Beuningse boys.

­