­

bcg handschudden

Stichting Energy4All en Basketball Community Gelderland(BCG) hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor 3 jaar. Stichting Energy4All is in deze jaren de maatschappelijk partner van de club. Dit houdt in dat de club diverse acties voor Energy4All organiseert en dat het logo van Energy4All volop bij de club te zien is.

De samenwerking
De samenwerking tussen BCG en Stichting Energy4All bestaat uit meerdere onderdelen. Zo dragen de spelers van BCG op hun wedstrijdtenue allemaal het logo van Energy4All en loopt onze mascotte Kootje de Koala regelmatig rond bij de wedstrijden en evenementen van de club.
BCG geeft supporters de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doneren bij aanschaf van een toegangskaart voor een wedstrijd of bij aanschaf van een seizoenkaart.

Ook nodigt BCG  kinderen met een energiestofwisselingsziekte uit om wedstrijden bij te wonen, zo kunnen zij zien hoe een eredivisie basketbalwedstrijd eruit ziet en hoe fanatiek het er op het veld aan toe gaat. De club hoopt hiermee de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Jaarlijks organiseert BCG een evenement t.b.v. kinderen met een energiestofwisselingsziekte, zij hopen hiermee meer bekendheid voor de ziekte te creëren en geld in te zamelen voor het onderzoek naar een medicijn. Naast deze geweldige acties zullen zij zich in de toekomst op nog veel meer manieren inzetten voor Stichting Energy4All.

Basketball community Gelderland 
Basketball community Gelderland is een nieuwe enthousiaste eredivisie basketbal ploeg. Opgericht door een groep fanatieke sportliefhebbers en ondernemers uit de regio Arnhem- Nijmegen die vrijwel allemaal een achtergrond hebben in de basketbal wereld. Ze zijn werkzaam in het bedrijfslevbasketball community gelderland logoen, de sport, gezondheidszorg en in het onderwijs en natuurlijk veelal actief bij basketbalvereniging in Gelderland.

Met het nieuwe eredivisie team willen ze de regio inspireren, activeren en verbinden. Een bloeiende basketball community in Oost Nederland, waarbij topsport, breedtesport, ondernemen en onderwijs hand in hand gaan en elkaar versterken.

De plannen van BCG worden enthousiast ondersteund door een aantal regionale ambassadeurs, waaronder radio en televisiepresentator Mart Smeets, voormalig NBA speler Geert Hammink, basketbalcoach Matthew Otten en Shane Hammink en Jito Kok, beide professioneel basketbalspelers uitkomend voor het Nederlands mannen team.

Wil je meer weten over Basketball Community Gelderland, kijk dan eens op: https://basketballcommunitygelderland.nl/over-ons/

Wij wensen Basketball Community Gelderland veel succes met het starten van hun nieuwe eredivisieclub en hopen dat zij in de toekomst vele sportieve hoogtepunten mogen beleven!

bcg ondertekening

­