­

proWIN cheque Energy4All Brenda Nijborg juni2020

Energy4All heeft een geweldige donatie van € 500,- ontvangen van Brenda Nieborg namens proWIN. Brenda verkoopt met veel passie en inzet proWIN producten en door haar hoge opbrengst kreeg ze de mogelijkheid om een goed doel te steunen met een mooi bedrag uit de proWIN stichting.
De proWIN stichting steunt goede doelen en projecten die zich inzetten voor kinderen. Brenda koos met haar hart voor Stichting Energy4All, nadat zij op één van haar verkoopbijeenkomsten een moeder ontmoette die een kindje heeft verloren aan een energiestofwisselingsziekte. Ze is nog altijd diep onder de indruk van het verhaal van deze moeder en hoopt dat mede dankzij haar donatie er snel een medicijn komt voor deze slopende ziekte. 
Brenda kwam de prachtige cheque van € 500,- overhandigen aan onze directeur Paul, ook in de toekomst wil ze zich graag met liefde blijven inzetten voor Energy4All.

Bedankt Brenda en proWIN voor deze fantastische bijdrage!

Wat is proWIN?
ProWIN is gespecialiseerd in de thuisverkoop van verschillende productlijnen, waaronder Symbiotische Reiniging met reinigingsmiddelen en accessoires, Natural wellness met beauty- en wellness producten en Best friends met premium dierenvoeding. Alle proWIN producten zijn milieuvriendelijk, van hoge kwaliteit en betaalbaar. 

Wil jij in de toekomst een thuisparty organiseren, deelnemen aan de online sessies door het blijf-thuis beleid of meer weten over de producten van poWIN? Neem contact op met Brenda proWIN Brenda Nieborg, zij helpt je graag verder.

­