­

400 van Energy4All cheque groep

Jaaaa ze zijn gefinisht na hun monstertocht van 400km, ‘rondje’ IJsselmeer vanuit Alphen aan den Rijn.
Wat een energie hebben deze mannen gegeven. Dit met in hun achterhoofd Karlijn en haar lotgenootjes met een energiestofwisselingsziekte. Wat een topprestatie!

Marcel Corts is mede-initiatiefnemer van de "400 van Energy4All". Zijn dochter Karlijn van 13 heeft een energiestofwisselingsziekte. Marcel: "Mijn missie is om niet machteloos toe te moeten kijken, maar aandacht te geven aan deze ziekte en aan de Stichting Energy4All. Daarnaast wil ik een groot sponsorbedrag ophalen dat ten goede komt aan het ontwikkelen van medicatie. De "400 van Energy4All" is een ode aan alle patiënten met deze ziekte!".

Ze hebben zelfs veel sneller gefietst als vooraf werd ingeschat en konden ook nog op hun benen staan om bij de onthulling te zijn van de opbrengst van hun sponsirtocht.
Wat een ONGELOFELIJK MOOIE OPBRENGST is er opgehaald van
€ 8 0 . 0 0 0 , - !!!

Karlijn kon er gelukkig bij zijn en samen met haar broertje Morris en ouders Marcel en Joyce heeft ze de cheque vol trots overhandigd aan Paul in den Bosch, directeur van Stichting Energy4All. Een prachtig moment als afsluiting van deze bijzondere dag.

Marcel iCorts is trots op het resultaat van De 400 van Energy4All: 'We hebben zoveel teweeg gebracht. Zoveel aandacht gekregen vanuit Alphen en van ver daarbuiten. Tijdens de tocht op 23 juni stonden er langs de route mensen met spandoeken en werden we aangemoedigd. Ruim 560 donateurs hebben ervoor gezorgd dat we 10.000 euro boven het streefbedrag hebben binnen gekregen. Dat is toch fenomenaal. Zeker als je bedenkt dat dit de eerste editie was!'.

Wat zijn we als Stichting Energy4All ontzettend dankbaar voor de inzet en energie die alle deelnemers en vrijwilligers hebben gegeven. En natuurlijk ook de donateurs die massaal hebben gedoneerd, hartverwarmend 💚
Een geweldig bedrag voor het medicijnonderzoek.
Samen sterk om energiestofwisselingsziekten te stoppen.

De 400 van Energy4All
Op 23 juni 2019 vond de unieke "400 van Energy4All fietstocht" plaats. Een tocht van 400 km rond het IJsselmeer met 27 wielrenners met start en finish in Alphen aan den Rijn. Initiatiefnemers Marcel Corts en Richard Vlasman uit Alphen aan den Rijn vragen met deze tocht aandacht voor de Stichting Energy4All en energiestofwisselingsziekten. Daarnaast willen zij geld ophalen voor onderzoek en de ontwikkeling van een medicijn. Op dit moment bestaat er namelijk nog geen medicijn tegen deze slopende ziekte, maar het medicijnonderzoek is al wel vergevorderd.

Sponsoren kan nogmsteeds op https://actie.energy4all.nl/project/de-400-van-energy4all

400 van Energy4All peloton 400 van Energy4All medaille

400 van Energy4All Karlijn kootje koala 400 van Energy4All Marcel Morris Corts 400 van Energy4All cheque overhandiging

­