­

Energy4AllMagazine10 Jochem Milan

Voor de 10e editie van het Energy4All Magazine vond er een speciaal interview en fotoshoot plaats in het Radboudumc tussen onze ambassadeur Jochem van Gelder en patiëntje Milan Arens. Hoewel Milan al erg moe was ging hij ervoor en had hij een prachtige middag. Hier in beeld een 'sneak peak' van het interview, in het 10e Energy4All Magazine kan je hun hele interview lezen.

Bekijk hier het mooi promofilmpje: https://youtu.be/piWtPEaVRzM

Bart van Gastel - videograaf & fotograaf https://bvangastel.myportfolio.com/ - heeft belangeloos het interview van Jochem en Milan vastgelegd voor onze tekstschrijver en dit mooie promofilmpje gemaakt.
 
Naast het interview sieren Jochem en Milan ook de cover van het jubileumnummer van het Energy4All Magazine, de prachtige foto's zijn belangeloos gemaakt door fotograaf Dennis Vloedmans https://dennisvloedmans.com

Het 10e Energy4All Magazine wordt op 16 maart 2019 gelanceerd tijdens de Informatiedag van Stichting Energy4All. Je kan hem hier alvast bestellen https://energy4all.nl/acties/energy4all-magazine (hou deze pagina in de gaten om te lezen wanneer de magazines ongeveer worden verzonden, verwachting is eind maart).
We zijn druk bezig het adresbestand up to date te brengen, zet je je in voor Energy4All, bijv. als donateur of met een mooie actie, en geen Magazine ontvangen vorig jaar? Bestel dan via bovenstaande link en vermeld het zodat we je standaard op de lijst plaatsen en we je kosteloos een magazine toesturen..

Het Energy4All Magazine een jaarlijkse uitgave van Stichting Energy4All. Een belangrijk medium om te vertellen wat een energiestofwisselingsziekte is en wat de stichting doet om deze ziekte in de toekomst te kunnen stoppen.
Zowel redactie, journalisten, fotografen, vormgever en drukker zetten zich elk jaar weer belangeloos in om er samen weer een mooie informatieve editie van te maken.

­