­

Energy4All Magazine 10 Verhaag Drukkerij

Na een half jaar hard werken door onze redactie, tekstschrijvers, fotografen, tekst-checkers en vormgever, wordt het 10e Energy4All Magazine weer belangeloos gedrukt door Verhaag Drukkerij.

Hoofdredacteur Paulien Vogelzang (die zelf een energiestofwisselingsziekte heeft) bezocht ook dit jaar de drukkerij in Oldenzaal om het mooie drukproces van dichtbij te zien en om ze te bedanken voor hun geweldige sponsoring. De 7e editie op een rij wordt hier weer belangeloos gedrukt. Ze zijn zeer betrokken bij Stichting Energy4All en dragen graag hun steentje bij. Geweldig, daar zijn we ontzettend blij mee en dankbaar voor!

Bekijk hier een filmpje van het bezoek aan Verhaag Drukkerij.

Op 16 maart 2019 zal het nieuwe Energy4All Magazine verschijnen op de Informatiedag van Stichting Energy4All. Onze ambassadeur Jochem van Gelder en patiëntje Milan sieren onze 10e cover. Over een paar dagen een speciaal filmpje van hun speciale dubbelinterview.

Onze ambassadeurs, donateurs, patienten (die bij ons bekend zijn), vrijwilligers, deelnemers aan onze evenementen én onze sponsoren, krijgen het magazine toegestuurd eind maart. 

(Wij zijn volop bezig het adresbestand te updaten, zet je je in voor Stichting Energy4All maar het Magazine niet ontvangen? Laat het ons weten via het bestelformulier voor het magazine op de website met toelichting hoe jij je inzet, dan wordt hij alsnog kosteloos verzonden).

­