­

Debbie en Carlo 

 

Zoals elk jaar organiseerde de school Comenius Zamenhof in Leeuwarden weer een sfeervolle kerstmarkt, dit jaar op woensdag 14 december voor Stichting Energy4All.

Leerlingen en personeel van de school verkochten zelfgemaakte kerstproducten en gedoneerde artikelen voor het goede doel. Het plein en de hal van de school waren omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met diverse kraampjes, muziek en lekker eten. Ook dit jaar was de belangstelling enorm.

Stichting Energy4All is gekozen als goed doel van de kerstmarkt omdat hun leraar/collega Carlo ambassadeur is van Energy4All. 

Carlo, Debbie en Finn verloren begin januari hun dochtertje en zusje Zoë. Zij had een zeer ernstige energiestofwisselingsziekte en is maar 26 dagen oud geworden. Samen zetten Carlo, Debbie en familie en vrienden zich nu in voor Energy4All om snel een medicijn te vinden voor Zoë haar lotgenootjes.

"De steun van de leerlingen en mijn collega's was hartverwarmend. Een bijzonder mooi lichtpunt in deze voor ons zo moeilijke tijd", aldus Carlo Rietdijk.

Namens CSG Comenius heeft dhr. F.J. Oosterhuis een cheque met een (voorlopige) opbrengst van ruim € 5.000,- overhandigd aan Carlo en Debbie.

Een geweldig bedrag voor het medicijnonderzoek en de donaties komen nog steeds binnen,  bedankt Comenius Zamenhof!

Comenius ZamenhofAmbassadeurs Carlo en PaulienComenius ZamenhofIMG 1885

 

 

­