­

Drie machtige bergen beklimmen in de Italiaanse Alpen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte

Een enorme uitdaging, drie van de meest beruchte bergpassen van de Giro d’Italia beklimmen. De favoriete beklimmingen van Alberto Contador. Verleg je grenzen, alleen of samen met familie, vrienden en/of collega’s, en bereik de toppen van de Gavia, Mortirolo en Stelvio. Veel doorzettingsvermogen heb je nodig om het vol te houden. Dat staat figuurlijk voor wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte dagelijks meemaken, maar dan om te overleven. Een enorme uitdaging om nooit te vergeten!

Op www.forza4energy4all.nl vind je meer informatie over dit mooie evenement en kan je de deelnemers ook sponsoren.

Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven voor Forza4Energy4All 2020

 Forza4Energy4All2018 Groepsfoto Gavia

Terugblik Editie 6 - 2018

Een terugblik op de zesde van ons prachtige evenement Forza4Energy4All. Op 6, 7 & 8 september 2018 werden drie machtige bergen wederom beklommen in de Italiaanse Alpen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. En niet de minste, namelijk de Gavia, Mortirolo en Stelvio. Op de fiets, wandelend en hardlopend werd alle energie gegeven om de top te bereiken.

Forza4Energy4All 2018 Stelvio 04 Forza4Energy4All 2018 Stelvio 03 Forza4Energy4All 2018 Stelvio 13 Lola Forza4Energy4All 2018 Stelvio 15

De eerste Forza4Energy4All fietstocht begon al in augustus toen Jaap van Willigen zijn tocht op de fiets van Zaandam naar de Stelvio startte. En andere deelnemers gingen 2 dagen voor de Forza4Energy4All start al een mega uitdaging door het SAMMETJE te fietsen, ter nagedachtenis aan Sam. Wat een mooie aanloop naar het echte Forza4Energy4All evenement
De meeste deelnemers kwamen in Bormio aan op woensdag en waren na hun autorit over de Stelvio al helemaal in de Forza stemming maar ook wel onder de indruk. Met de auto is het al indrukwekkend om af te dalen laat staan dat je hem op eigen kracht moet beklimmen. Nadat iedereen was gesetteld begon de briefing voor de eerste Forza4Energy4All dag met alle nodige informatie. De briefing eindigde met een fimpje met aanmoedingingen, ook van de kinderen waar we ons zo voor inzetten en waarvan de meesten er helaas niet bij konden zijn. Dat gaf nog wat extra kracht en energie om aan dit avontuur te beginnen. Op naar bed om fit te zijn voor Forza Dag 1!

Lees hier het gehele verslag van Forza4Energy4All 2018

 
 

­