­
×

Attentie

Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/424687026_7904675126214078_7957336305320199987_n.jpg'

Veiling Dolls'house

Van mei 18, 2024 10:00 tot mei 18, 2024 18:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 515

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'marcel lok architectencie hilberinkbosch hans heeswijk ralph brodruck studio nauta mei architects SA daf architecten maurer united marjolijn guldemond antoine bowers groep sverre dreessen willemse femke stout office winhov atelier puuur m3h zecc space&matter reonald dells'house ENERGY veiling 4ALL veiling tijdens'theartofliving'1 mei 2024 in het Autotron in Rosmalen'

Tijdens het event The Art of Living worden de poppenhuizen, die gemaakt zijn door vele beroemde architects, geveild voor o.a. stichting Energy4All. 
Peter Masselink, architect en vader van Sverre*, Juliet en Imre* heeft collega architecten gevraagd een poppenhuis te ontwerpen en bouwen. "In 2016 vroeg ik als architect en vader van Sverre, Juliet en Imre aan 20 collega architecten een poppenhuis te ontwerpen en bouwen. Mijn vraag was na te denken over het hebben van een energiestofwisselingsziekte en hoe een kind met een dergelijke ziekte zou kunnen spelen. Leidend was zijn of haar belevingswereld tot uiting te laten komen in het ontwerp."  Dit resulteerde in 20 prachtige en heel verschillende poppenhuizen. Allemaal met hun eigen kleuren, materialen en vormen.  De bijzondere poppenhuizen reizen sinds juli 2017 door Nederland. Ze hebben in bkkc in Tilburg, in Schunck in Heerlen, op de Dutch Design Week in Eindhoven en tijdens de Museumnacht in Arcam Amsterdam en in het Openbaar vervoer en Speelgoedmuseum in Doetinchem gestaan. 

De poppenhuizen zullen tijdens de tweede editie van het event The Art of Living worden tentoongesteld en geveild. Nadat het event voor de tweede maal door corona werd uitgesteld, zal het nu op 17-18-19 mei 2024 plaatsvinden in het Autotron in Rosmalen. De veiling vindt dan plaats op 18 mei o.l.v. Jochem van Gelder en veilingmeester Patrick Becks.  Voor het event is het al mogelijk op de poppenhuizen te bieden. De laatste veilingdag moet een prachtig afsluitend feest op locatie gaan worden.

Naast de poppenhuizen zal er enorm veel te zien zijn op het gebied van wonen en lifestyle. De eerste editie trok vele woon- en lifestyle-liefhebbers naar de Noord-Brabantse plaats. Ook dit jaar zullen de nieuwste trends op het gebied van Bouwen & Architectuur, Interieur , Tuinen, Kunst en Lifestyle gepresenteerd worden door diverse exposanten. Enthousiaste sprekers brengen deze thema’s tot leven in masterclasses vol vernieuwende inzichten. Mocht er interesse zijn in de veiling, meld het dan via contactformulier, e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-50810791.

                                                                                                            Sverre* met Energy4All ambassadeur Jochem van Gelder

Wil je meer informatie over het Dolls' house project, kijk dan op: Dolls' house (dolls-house.nl)

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­