­

We Collect

We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude (kapotte) mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund, zo ook Stichting Energy4All!

Iedereen kan helpen door simpelweg overbodige of afgeschreven mobiele telefoons en/of ICT-apparatuur in te zamelen en in te leveren bij één van onze inzamelpunten. Alles wat voor Energy4All wordt gedoneerd wordt door We-Collect omgezet in een financiële donatie om het medicijnonderzoek te steunen. Inmiddels zijn er al een aantal enthousiaste vrijwilligers druk bezig met succesvolle inzamelingsacties via oproepjes op Facebook en Twitter, super goed!! 

INZAMELPUNTEN

Bij het Radboudumc in Nijmegen kunnen mobieltjes worden ingeleverd, in de hal staat hiervoor een speciale zuil. De zuil werd in december vorig jaar officieel in gebruik genomen door professor Jan Smeitink. Sindsdien zijn er al heel wat mobieltjes in de zuil gedoneerd! Heb je zelf ook nog oude telefoons in een la liggen? Gooi deze in de zuil en steun Energy4All!  Kom je binnenkort niet in het Radboudumc  maar wil je wel een mobieltje of mobieltjes doneren? Dat kan ook in Beuningen, Assendelft, Rutten en Leeuwarden, via verschillende ambassadeurs. Ook is het mogelijk de mobieltjes op te sturen. Of, bij meer dan 20 mobieltjes (e.d.) kunnen deze eventueel worden opgehaald en dan zorgen wij dat al het ingezamelde bij We-Collect terechtkomt!

Vragen? Lees alle informatie over We-collect.nl op hun site en wij helpen je heel graag verder met alle vragen over inleverpunten en het eventueel ophalen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Help ons met het inzamelen! Vraag vrienden, familie, collega's en werkgevers (in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen) om mee te helpen en help, naast het onderzoek naar een medicijn, ook mee aan een beter milieu door oude apparatuur te laten recyclen!

We-Collect

 

 

 

­