­

Cuijkse GolfdagZaterdag 3 september hebben zo'n 120 enthousiaste golfers uit de gemeente Cuijk deelgenomen aan de jubileumeditie van de Cuijkse golfdag.

Voor de 10e keer was Golfbaan Landgoed Bleijenbeek in Afferden de perfecte locatie. Tijdens hun ronde werden de golfers, zoals al jaren gebruikelijk, op velerlei manieren verwend met een drankje en uitstekende hapjes. Dit alles mede mogelijk gemaakt door sponsoren uit de gemeente Cuijk. Na afloop was het goed vertoeven op het zonovergoten terras waar gezelligheid en saamhorigheid hoogtij vierden. Bovendien kon men genieten van de Cuijkse artiesten Gerty van Lith en Gerita Tops die een geweldige ABBA act ten beste gaven.

Het goede doel werd deze dag niet vergeten. Aan de Stichting Energy4All, die zich inzet om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen, werd alle ruimte geboden.

Een hooggewaardeerde gast was burgemeester Wim Hillenaar die zich in de baan begaf om zich hoogstpersoonlijk op de hoogte te stellen van de geheimen van de golfsport. Ook nam hij de prijsuitreiking voor zijn rekening aan Roger Westgeest en Arjan Schol voor hun 1e plaats, Arie Arts en Peter Theunissen als goede runner up en Bart Lohman en Theo Smits die er met het brons vandoor gingen. Volgend jaar kunnen degenen die dit jaar niet het podium haalden op zaterdag 2 september een nieuwe poging doen.

(Bron: Het Cuijks Weekblad) Ger Knuvers ontvangt cheque

Burgemeester Wim Hillenaar reikte ook een cheque uit voor Energy4All aan Ger knuvers die samen met Cornee de prachtige tocht naar Santiago de Compostela voor Energy4All heeft gemaakt! 

­