­

heartparade energy4all

Unieke tentoonstelling waarin Nederlands bekendste kunstenaars samenkomen om kinderen met energiestofwisselingsziekte te helpen.

Kunst is de drijfveer van de ‘heARTparade’: De Heartseats, tweepersoons hartvormige designbanken, van designer/kunstenaar Johan Leemkuil worden beschilderd door de grootsten uit de hedendaagse Nederlands/Belgische schilderkunst en de aanstormende talenten. Deze Heartseats worden tentoongesteld op publieksaantrekkelijke plaatsen en geveild tijdens onze veilingavond. 

Het concept is een unieke combinatie van Kunst, Maatschappelijk bewust ondernemen en Zorg voor elkaar. Het is de missie van de ‘heARTparade’ om bekendheid en steun te geven aan energiestofwisselingsziekte. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de Stichting Energy4All die zich inzet voor de ontwikkeling van het medicijn voor kinderen met energiestofwisselingsziekte.

heARTparade heartseat

De opening was in de zomer van 2018. De ‘heARTparade’ zal meerdere steden door het hele land aandoen. De afsluiting vindt plaats in 2019 wanneer de ruim 30 kunstwerken onder de hamer gaan. 
Meewerkende kunstenaars zijn o.a. Menno Baars, Elvira van Bochove, Clemens Briels, Iwaz, Hannes D’Haese, Petra Hartman, Johan Leemkuil en Marianne Naerebout.

Volg de ontwikkelingen hier: www.heartparade.nl

­