Forza4Energy4All 2023

Forza4Energy4All 2023

Van september 06, 2023 09:00 tot september 08, 2023 22:00

Bij Bormio, Italy

Geplaatst door Energy4all

Categorie├źn: Evenementen

Hits: 759


forza 2023 banner

Forza4Energy4All is een driedaagse sportieve uitdaging in de Italiaanse Alpen waarmee we geld op halen voor het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten. Beklim al wandelend, hardlopend of fietsend de Gavia, Mortirolo en Stelvio. Ieder in zijn of haar eigen tempo zodat iedereen het doel kan halen waarvoor hij of zij heeft getraind. 

Tijdens de uitdaging zullen de deelnemers voelen wat patiënten met een energiestofwisselingsziekte dagelijks ervaren. De patiënten hebben door hun energiestofwisselingsziekte bijna geen energie en beklimmen figuurlijk zo'n berg om simpelweg de dag door te komen. Naast de inspanning is het een geweldige ervaring om met 75 á 100 mede Forzanen en hun supporters fantastische dagen te beleven. Er doen veel deelnemers mee die een link hebben met iemand die de ziekte heeft maar ook deelnemers die de stichting en de ziekte minder of niet kenden, ook zij voelen zich al snel erg betrokken. Zo krijgen we de mooiste reacties, zoals: "Forza is een warm bad dat ik nooit had willen missen!". Forza4Energy4All is kleinschalig, waardoor er aandacht voor elkaar is!

Van woensdag 6 september t/m vrijdag 8 september vindt alweer de 10de editie plaats van dit prachtige evenement. Schrijf je nu in en geniet van al het moois dat de Italiaanse Alpen je te bieden hebben en voel je thuis in de gezellige Forza familie. 
Inschrijven kan via: Inschrijven 2023 (forza4energy4all.nl) 

Wil je meer weten over dit prachtige evenement, kijk dan op: www.forza4energy4all.nl