Boekpresentatie 'Zonder hoop kan ik niet leven'

Van juni 19, 2022 12:00 tot juni 19, 2022 15:00

Bij Boekpresentatie

Geplaatst door Energy4all

Categorie├źn: Evenementen

Hits: 796


Neslihan en Elif Lina foto boekkaft

Op zondag 19 juni lanceert Neslihan Üre haar boek 'Zonder hoop kan ik niet leven', hierin vertelt zij over haar leven met dochters Elif Lina(5 jaar) en Asel(2 jaar). Helaas heeft Elif Lina een energiestofwisselingsziekte, de schok wat de diagnose bij Neslihan en haar man teweeg heeft gebracht en het veranderende toekomstbeeld beschrijft zij uitvoerig in haar boek. Ze schrijft over de verdrietige momenten maar ook over de mooie momenten dat Elif Lina haar weer een lach op het gezicht tovert. 
Een energiestofwisselingsziekte is een progressieve ziekte, dit houdt in dat je steeds meer inlevert. Neslihan vertelt op indrukwekkende wijze hoe zij hiermee omgaan, elke keer zien dat je dochter achteruitgaat en elke keer weer nieuwe hulpmiddelen accepteren. De angst om haar dochter te verliezen is groot, maar hoe donker het leven soms ook is, ze vindt altijd iets om dankbaar voor te zijn. 

Een gedeelte van de opbrengst van het boek 'Zonder hoop kan ik niet leven' gaat naar Stichting Energy4All, Neslihan hoopt hiermee een bijdrage te kunnen leven aan het belangrijke onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten. 

Volg de Instagram pagina van 'Zonder hoop kun je niet leven' : https://www.instagram.com/zonder.hoop.kan.ik.niet.leven/